τα νέα

πολιτισμός

Διακρίνω και αξιολογώ τα εξής: «Δεν είναι τάμα η αγάπη / Κι η αφοσίωση δεν είναι του πιστού / Μα του άθεου»: η συνειδητή αντιμετάθεση των κατεστημένων (όλο το άρθρο)


πολιτισμός

Αύριο στη Γαλλία πραγματοποιούνται οι προκριματικές εκλογές των Σοσιαλιστών για την ανάδειξη του υποψηφίου τους για την προεδρία. Η συμμετοχή. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οι πρώτες εκατό σελίδες θα μπορούσαν να προοικονομούν την ιστορία μιας τυπικής, σφιχτοδεμένης, αμερικανικής φιλίας. Συστηνόμαστε με τον Τζουντ,. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

«Ωραία, να λοιπόν που βρεθήκαμε στη βιβλιοθήκη. Για την ακρίβεια συνδεθήκαμε με τον ψηφιακό βιβλιοθηκάριο που προβάλλεται στην οθόνη σου. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οταν για τα οκτώ στα δέκα διηγήματα της «Τραμπάλας» αντιλαμβάνεται κανείς από την αρχή τους ακόμη ότι πρόκειται για πρωτοπρόσωπες αφηγήσεις (για (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οσο δύσκολο είναι να ξυπνήσεις στις 4 το πρωί, άλλο τόσο είναι να σου σερβίρουν καλό πρωινό. Πήγα με όρεξη να δοκιμάσω κάτι πολυδιαφημισμένο. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Είναι υφασμένο στον αργαλειό, έχει πλούσιες πτυχώσεις που αρχίζουν κάτω από το στήθος και ξεχωρίζει για το κέντημά του στον ποδόγυρο. Οι πτυχώσεις. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

«We make the terror» (Εμείς φτιάχνουμε τον τρόμο). Με αυτό το μήνυμα είχε τελειώσει η προηγούμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς House of Cards. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Αντικειμενικά να το δει κάποιος, θα συμφωνήσει πως ο Ντόναλντ Τραμπ εμπνέει και ενώνει. Ειδικά εκεί στο Χόλιγουντ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος