τα νέα

πολιτισμός

Προβολή του «Ηδονοβλεψία» («Peeping Tom», φωτογραφία) του Μάικλ Πάουελ, ενός από τα πλέον επιδραστικά ψυχολογικά θρίλερ στο σινεμά. Μια οπτικοακουστική. (όλο το άρθρο)


πολιτισμός

Στις 23 Απριλίου του 1700 αναχωρεί από το λιμάνι της Μασσαλίας ο γάλλος ιατρός και βοτανολόγος  Ζοζέφ Πιτόν ντε Τουρνεφόρ με εντολή του (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Μια λευκοντυμένη κοπέλα περνάει τα συρματοπλέγματα της αυλής. Με αργά βήματα πατάει το γκαζόν και αμέριμνη κάνει βόλτες μπροστά από δύο συκιές. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Δεν ήταν απλώς ο πρώτος δίσκος των Radiohead που έφτασε στην κορυφή των βρετανικών καταλόγων επιτυχιών. Ούτε μόνο εκείνος που το 1998 κέρδισε. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Το παλιό εργοστάσιο Λιπασμάτων, με τις διατηρητέες εγκαταστάσεις και τη χαρακτηριστικά πανύψηλη καμινάδα, όπου η θάλασσα φτάνει σχεδόν ώς τη (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Πιο κοντός κατά 1,5 μ. και χωρίς αέτωμα στη δυτική του όψη θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Παρθενώνας καθώς μια νέα σελίδα γράφεται από. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η ματιά της documenta 14 είναι γυροσκοπική. Εντοπίζει, αναδεικνύει, εκμηδενίζει αποστάσεις και φέρνει κοντά πολιτισμούς από εκ διαμέτρου αντίθετες. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος