οικονομία

Έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης θα παραμείνει ανοιχτός ο διαδικτυακός τόπος www.koinonikomerisma. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τα κείμενα διαψεύδουν την «καθαρή έξοδο» Σαφής η αναφορά στην πώληση της ΔΕΗ και άλλες [.. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΕΛΣΤΑΤ Μείωση 4,1% στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο εφέτος, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝΤο γεγονός ότι η ΕΚΤ μπορεί να καθυστερήσει την εφαρμογή των κανόνων για τα κόκκινα δάνεια επανέλαβε η Ντάνιελ Νουί. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο συμβιβασμός ο οποίος επετεύχθη την Παρασκευή με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit γέννησε «νέο αίσθημα αισιοδοξίας» για την δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων, με στόχο την επίτευξη εμπορικής συμφωνίας μεταξύ του Λονδίνου και των Βρυξελλών, σύμφωνα με την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Δραματικές μειώσεις, που ανέρχονται στο 70%, θα υποστεί το ΕΚΑΣ από την αρχή της νέας χρονιάς καθώς σε εφαρμογή των μνημονιακών ρυθμίσεων θα καταργηθούν οι ενδιάμεσες κλίμακες και θα ισχύσει για όλους ένα ενιαίο επίδομα 35 ευρώ. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ενθαρρυντικά είναι τα σημάδια από τον κλάδο της χάρτινης συσκευασίας, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ICAP. Ειδικότερα, οριακά ανοδική ήταν η εγχώρια παραγωγή των προϊόντων χάρτινης συσκευασίας το 2016. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τον συγκερασμό σύνθετων παραμέτρων ώστε να συμπεριληφθούν και να ικανοποιούνται, ταυτόχρονα, η ψηφισμένη από τη Βουλή σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, οι ανάγκες του περιβάλλοντος, η κείμενη νομοθεσία και ο υπερκείμενος σχεδιασμός (Ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, Πολεοδομικά Σχέδια Πόλεων), έχει θέσει επί τάπητος το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης (ΚΣΔ) για την (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η προσπάθεια του καθεστώτος Ερντογάν να ανατρέψει το κεμαλικό οικονομικό κατεστημένο οδηγεί σε άνοδο της… διαφθοράς. Η τουρκική οικονομία, που είναι πλέον και η 17η μεγαλύτερη στον κόσμο, αναπτύσσεται με ισχυρούς ρυθμούς, αλλά όχι χωρίς σοβαρά προβλήματα, γράφει ο Αθαν. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Νέα δεδομένα στις σιδηροδρομικές μεταφορές δημιουργεί η είσοδος και τρίτης ιδιωτικής εταιρείας που θα εκτελεί εμπορευματικό μεταφορικό έργο στο δίκτυο του ΟΣΕ, ενέργεια που διαμορφώνει συνθήκες μετεξέλιξης της Ελλάδας σε διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος