οικονομία

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στο βρετανικό λαό εκφράζει το ΚΚΕ, καταδικάζοντας τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την υλοποίηση μιας σημαντικής για την ελληνική οικονομία επένδυσης συνολικού ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα εξασφαλίσει 400 νέες θέσεις (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μικρές μεταβολές εμφανίζει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να αποτιμούν την ένδεια πληροφόρησης για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, στρεφόμενοι παράλληλα, και προς τις εταιρικές εξελίξεις. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Νέο, «κρυφό» χαράτσι επιβλήθηκε στους συνταξιούχους προκαλώντας νέες αντιδράσεις. Εκτός από τις 18 γνωστές μειώσεις σε συντάξεις και επιδόματα,. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ολοκληρωμένο σχέδιο για τον εξωραϊσμό και την ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, των οποίων τη διαχείριση πρόκειται να αναλάβει σύντομα, (όλο το άρθρο)

οικονομία

Το μεγάλο πλεόνασμα ισοζυγίου πληρωμών της Γερμανίας είναι το αποτέλεσμα της ανταγωνιστικότητας της γερμανικής οικονομίας και η κυβέρνηση δεν (όλο το άρθρο)

οικονομία

Κόκκινο έχει χτυπήσει ο ανταγωνισμός τουλάχιστον δέκα ευρωπαϊκών πόλεων που προσπαθούν να προσελκύσουν εταιρείες οι οποίες σκέφτονται να μετακομίσουν (όλο το άρθρο)

οικονομία

Κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων τεσσάρων μηνών υποχώρησαν χθες οι τιμές του πετρελαίου ύστερα από νέα στοιχεία που έδειξαν ότι τα (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τον μισό τζίρο της έχασε μία στις πέντε μικρομεσαίες επιχειρήσεις το τελευταίο δωδεκάμηνο, ενώ οκτώ στις δέκα δεν έχουν καμία πρόσβαση σε χρηματοδότηση (όλο το άρθρο)

οικονομία

Πτώση της τάξης των 500 εκατ. ευρώ εμφάνισε τον Ιανουάριο του 2017 το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, καθώς περιορίστηκε στα 271 εκατ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος