ψυχαγωγία

Ντάξει, Σπάλ ever! Δεν θα περιμέναμε και τίποτα λιγότερο από το σημερινό παιχνίδι από τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος είναι ένα παιδί έξω καρδιά…Το χιούμορ του μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν αλλά, όχι όσοι έχουν αίσθηση του χιούμορ, είναι σίγουρο θα τον λατρέψουν. Διαβάστε παρακάτω… Τι είπε σήμερα ο θεός την ώρα που έχουν φάει και έχουν […] The post Survivor: Από τον Σπαλιάρα η (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Στα «Ονειρα γλυκά» («Fa bei sogni», Ιταλία/Γαλλία, 2016), τελευταία ταινία του Μάρκο Μπελόκιο (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Αγόρι βγαίνει με κορίτσι, κορίτσι περνάει τέλεια, πιστεύει πως ήταν από τα καλύτερα ραντεβού της ζωής της, αγόρι δεν ξαναστέλνει. Τι πήγε λάθος; Μπορεί μια κοπέλα να μην βλέπει τα σημάδια ενός πρώτου ραντεβού; Δηλαδή, είναι εντάξει να μην μπορείς [. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Τα πρόσωπα είναι γνωστά από μόνα τους, όμως αλλά αυτό που τους συνδέει στο τελευταίο βιβλίο του δημοσιογράφου Φώτη Απέργη «Αν θυμηθείς τα' όνειρό μας» είναι ο Μίκης Θεοδωράκης (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε από την εκδήλωση του δήμου Καισαριανής για τον ποιητή Γιώργο Κακουλίδη: «Με αγάπη και σεβασμό παρακολουθούμε το έργο του Γιώργου Κακουλίδη. Είναι ήδη. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

5

27-4-2017 12:01 AM | freecinema | 0 σχετικά νέα

Πέντε χρόνια FREE CINEMA, αισίως. Εγώ μυαλά (και γούστα) δεν άλλαξα, η καθαρότητα της άποψης στα κείμενά μας παραμένει το πιο ξεχωριστό ατού σε τούτο το site, αυτό είναι το καμάρι μας. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

«Κάτι σαν κήπος» είναι η καινούργια παραγωγή της ομάδα Αrtika (www.artika. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η Μαρίζα Ρίζου γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου και σας προσκαλεί για μία μόνο βραδιά στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Της Στεύης Τσούτση. Στα παραμύθια που διάβαζε μικρή ήξερε για εκείνη την πολιτεία, την πολύ μακρινή από το αστέρι της που οι άνθρωποι ένιωθαν με την καρδιά και περπατούσαν με τα πόδια. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Τα προσωπικά μας όρια που πρέπει να βάζουμε στους άλλους συνηθίζονται πολλές φορές να κατηγοριοποιούνται σε 7 κατηγορίες. Αυτές τις κατηγορίες θα σας παρουσιάσω σήμερα, προσθέτοντας και τις δικές μου παρατηρήσεις. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος