ψυχαγωγία

Η ζωή τους είναι μετρημένη, καταγεγραμμένη, μαρκαρισμένη. Σε μια κοινωνία, κάπου, κάποτε, οι άνθρωποι είναι «αριθμημένοι». (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της «Μαντάμα Μπατερφλάι», την Τρίτη 30 Μάη, στις 9 μ. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

ΚΡΙΟΣ Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνει καταρχάς κινητικότητα και γρήγορες εξελίξεις στις υποθέσεις (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Οι άνθρωποι που έχουν περιττά κιλά από την παιδική ηλικία, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο μείζονος κατάθλιψης. Η Δρ Ντέμπορα Γκίμπσον-Σμιθ από το Πανεπιστημιακό. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο παγκόσμιος χάρτης των ξένων γλωσσών, ποια γλώσσα θέλουν να μάθουν οι Έλληνες; The post Ο παγκόσμιος χάρτης των ξένων γλωσσών appeared first on cretadrive.gr. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να παίζει κυρίαρχο ρόλο στην εποχή μας, δεν αποτελεί όμως το βασικό κριτήριο έλξης ανάμεσα στα δύο φύλα. Στην αναπάντεχη. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Συστατικά: 500 γρ. αλεύρι σκληρό 00 320 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι μαγιά 1 κ. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι ετησίως, ένας κάθε τρία δευτερόλεπτα, θα μπορούσαν να πεθαίνουν εξαιτίας της ανθεκτικότητας των μικροβίων στα αντιβιοτικά το (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ορισμένα παιδιά έχουν την κακή συνήθεια να διαμαρτύρονται στους γονείς τους όταν ένα άλλο παιδάκι τα ενοχλεί. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκει να τρομοκρατήσει. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Το Νοσοκομείο Παίδων «Royal Manchester» επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης η βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να βρεθεί κοντά στα παιδιά που τραυματίστηκαν, (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος