πολιτική

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK Διαγραφή των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε ανέργους από τον ΟΑΣΘ πριν από την ανάληψη της διοίκησης εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ & ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ» Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ«Ο κ. Φάμελλος, ως αρμόδιος υπουργός για το Περιβάλλον, οφείλει να εγκαταλείψει τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας και να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά, αν μπορεί, με το αντικείμενό του». (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ενα χρέος εκπληρώνεται αύριο, Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 11 π.μ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τι βρήκε να πει ο πρωθυπουργός επιθεωρώντας προχτές από ψηλά τα αποκαΐδια που άφησε η εμπρηστική πολιτική τους στη Βορειοανατολική Αττική; Οτι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα και πως η.. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σε μια επαίσχυντη συμφωνία για τη ΣΣΕ στην ακτοπλοΐα κατέληξε η χτεσινή τρίτη συνάντηση της ΠΝΟ με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ). Εφοπλιστές και εργοδοτικοί συνδικαλιστές, με. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Το νέο αυτό Μουσείο - Μνημείο στη Θεοτόκο έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, αλλά αποτελεί και μέρος ενός ευρύτερου πανελλαδικού δικτύου ιστορικών χώρων και μνημείων που φιλοτέχνησε το Κόμμα μας.. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Τον αποτροπιασμό του για τη "βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη" εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο και τον ισπανικό λαό.  Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ TWITTERΓια επίθεση κατά της ελευθερίας και των αξιών μας έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το χτύπημα στην Βαρκελώνη. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Περιορισμένη» βρήκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την καταστροφή στην ανατολική Αττική από την τεράστια φωτιά που κατέκαψε τα πάντα επί τέσσερις ημέρες σε Κάλαμο, Βαρνάβα και Καπανδρίτι.  Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος