πολιτική

Από την επόμενη Παρασκευή 7 Απριλίου θα καταβάλλεται το δώρο Πάσχα στους ανέργους του ΟΑΕΔ, όπως και τα υπόλοιπα επίδοματα του Οργανισμού (όλο το άρθρο)

πολιτική

Συνολικά 18 πρόσφυγες όλοι άνδρες, μετακινήθηκαν σήμερα, Πέμπτη, με πλοίο ναυλωμένο από τη Frontex από τη Μυτιλήνη στο λιμάνι Δικελί της Τουρκίας, σε εφαρμογή των προβλεπόμενων στην Κοινή Δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στις 6 Απριλίου θα γίνει η παράδοση της σήραγγας των Τεμπών, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, ενώ η Κορίνθου-Πατρών θα παραδοθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, μαζί με όσα τμήματα είναι έτοιμα σε άλλους αυτοκινητόδρομους (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗΗ επόμενη Σύνοδος του Νότου, κατά την οποία θα εξεταστούν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, θα διεξαχθεί τη 10η Απριλίου στην Ισπανία, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση στην Μαδρίτη, λίγες ώρες μετά την έναρξη από το Λονδίνο της επίσημης διαδικασίας αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ενημερώσουν για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, στη Βουλή (όλο το άρθρο)

πολιτική

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας άνοιξε τις εργασίες του 20ού συνεδρίου του κόμματος, με την παρουσίαση της εισήγησης της Κεντρικής Επιτροπής. Διαβάστε αναλυτικά όλη την εισήγηση. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Όλα τα δεδομένα από το κυβερνητικό στρατόπεδο συγκλίνουν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως ακόμα και αν κλείσει τη διαπραγμάτευση δεν θα καταφέρει να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθύμισε τη θέση της ΝΔ, πως δεν θα στηρίξει τα μέτρα στη Βουλή επαναλαμβάνοντας το αίτημα για εκλογές. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η υπεύθυνη για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης πηγαινοερχόταν αγχωμένη στον διάδρομο προσπαθώντας να συνεννοηθεί με το υπόλοιπο συνεργείο. Από. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η προσχώρηση του Κώστα Μπαργιώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη - έμοιαζε (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος