πολιτική

Χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό επιχείρησε να ανέβει στο Στεφάνι Ολύμπου ένας άνδρας, ο οποίος εγκλωβίστηκε και δεν μπορεί ούτε να προχωρήσει ούτε να υποχωρήσει (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με δεδομένη τη νομική επιπλοκή, η βέλτιστη λύση είναι μια νέα 8μηνη σύμβαση και ταυτόχρονη προκήρυξη του διαγωνισμού για μόνιμες θέσεις, ανέφερε για το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος (όλο το άρθρο)

πολιτική

Κόκκινο θα χτυπήσει ο υδράργυρος αυτή την εβδομάδα με τη θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή να αγγίζει τοπικά τους 40-42 βαθμούς. Από την Πέμπτη θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επηρεάσουν τη χώρα μας και η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανέβει στα ύψη. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, στο Μενίδι (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στη Βουλή συζητείται το απόγευμα το θέμα της φερόμενης επικοινωνίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη και των καταγγελιών για αντιθεσμικές παρεμβάσεις (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στο ειδικό μάθημα, Ελεύθερο Σχέδιο, εξετάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων. Το in. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Υπόμνημα, αντί της αυτοπρόσωπης παρουσίας, επέλεξε να αποστείλει ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τα εξοπλιστικά (όλο το άρθρο)

πολιτική

Την ανάγκη «η Ευρωπαϊκή Ενωση να φτάσει μέχρι τα όρια των θεσμικών της δυνατοτήτων για να μπορέσει να βοηθήσει στην πραγματοποίηση του έργου (όλο το άρθρο)

πολιτική

Εθνικό σχέδιο δράσης για τον έλεγχο του καρκίνου ζητούν από τον πρωθυπουργό και το υπουργείο Υγείας οι ογκολογικοί ασθενείς. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), που εκπροσωπεί 27 οργανώσεις ασθενών με καρκίνο στην Ελλάδα προειδοποιεί ότι ο νέος νόμος για την φαρμακευτική πολιτική εισάγει δημοσιονομικά κριτήρια που θα πλήξουν ιδιαίτερα τους ογκολογικούς ασθενείς. (όλο το άρθρο)

πολιτική

του Κώστα Μάρκου Μέχρι πριν από λίγο, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνησή του εφάρμοζαν το νεοφιλελευθερισμό και μιλούσαν τη γλώσσα της Αριστεράς. Το τελευταίο απομεινάρι αυτού του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το δει κανείς στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου, όπου πήρε μέρος μαζί με τη Φώφη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος