επιστήμη

Αύξηση κύκλου εργασιών αλλά και ζημιών εμφάνισε η Intralot το 2016. Ειδικότερα, η εταιρεία παρουσίασε ζημίες από συνεχιζόμενες δραστηριότητες ύψους 71,7 εκατ. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε δημοσκόπηση του Ιατρονετ, στο ερώτημα εάν τα κατοικίδια συμβάλλουν στην καλή υγεία των ανθρώπων, το 59% απαντούν θετικά τόσο στην ψυχική, όσο και στη σωματική υγεία και το 29% πως συμβάλλουν θετικά στην ψυχική υγεία (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση έχουν υψηλά επίπεδα θνησιμότητας, επομένως η εξέταση ρουτίνας με κολονοσκόπηση δεν βελτιώνει την επιβίωση για τους περισσότερους που δεν έχουν τις προδιάγραφες για μεταμόσχευση (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι καπνιστές είχαν διπλάσιες πιθανότητες με τους μη καπνιστές να υποτροπιάσουν εντός 3 ετών (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τα ευρήματα αναδεικνύουν τη δυνατότητα χρήσης των γενετικών σκορ για την πρόβλεψη των δυνατών και αδύνατων σημείων στις μαθησιακές ικανότητες των παιδιών (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Την 1η Απριλίου ένας κομήτης, ο 41Ρ/Τατλ-Τζιακομπινί-Κρέζακ, θα κάνει την κοντινότερη προσέγγισή του στη Γη. Θα πλησιάσει τον πλανήτη μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά εδώ και τουλάχιστον ενάμιση αιώνα, σε απόσταση περίπου 21,8 εκατομμυρίων χιλιομέτρων. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 12:15 διαμορφώνεται στις 672,71 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,62%.Ενδοσυνεδριακά έχει κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 674,97 (+0,96%). (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Με τη συμφωνία μια να κλείνει και μια να παραμένει ανοιχτή τις τελευταίες ώρες, το ενδιαφέρον για τα επόμενα βήματα μεταφέρεται σήμερα, Πέμπτη, στις Βρυξέλλες και στη συνεδρίαση του EuroWorking Group, την οποία κυβερνητικά στελέχη επιχειρούν να υποβαθμίσουν (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Όχι μόνο δεν πρόκειται να δώσει τη 13η σύνταξη που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση, αλλά θα αφαιρέσει από τους σημερινούς συνταξιούχους ακόμη μία μέσω της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς και της μείωσης του αφορολογήτου, σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στην πλήρη διασταύρωση εισοδημάτων και καταθέσεων μέσω μίας φιλόδοξης ηλεκτρονικής διαδικασίας προχωρά το υπουργείο Οικονομικών με αιχμή του δόρατος την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που έχει και την ευθύνη της είσπραξης των εσόδων. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος