επιστήμη

Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από επιπλοκές της γρίπης, καθώς σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της γρίπης (09-15 Ιανουαρίου), του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά 14 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Θα επιτρέπατε σε έναν εποχιακό υπάλληλο ενός κέντρου ευεξίας (SPA) να κάνει θεραπεία, ασκώντας προοδευτικά φορτία στο κάταγμα ισχίου της μητέρας σας; (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Συγγραφέας: giatros-in.gr Αισιόδοξο μήνυμα για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας αποτελεί μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη που διαπιστώνει ότι ο συνδυασμός τεσσάρων φαρμάκων μπορεί να συντελέσει στην ανάπτυξη νέων ωαρίων. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στο Ιατρικό Ψυχικού, εφαρμόζονται πλέον με επιτυχία αναίμακτες επεμβάσεις αρθροπλαστικής γόνατος σε ασθενείς με μεγάλη παραμόρφωση με το νέο σύστημα πλοήγησης Perseus, από τον Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής, Δρ. Νικόλαο Χριστοδούλου, και την ομάδα του. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το Βερολίνο θα προτιμούσε η ελληνική κρίση να μην εμπλακεί στη γερμανική προεκλογική περίοδο, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, ωστόσο επισημαίνει ότι τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά, κυρίως επειδή είναι εξαιρετικά αβέβαιο αν το ΔΝΤ θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα. «Μια τέτοια κρίση θα προκαλούσε τρομερή ζημιά στη Γερμανία και την Ευρώπη» υποστηρίζει η (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Νέα επιστολή προς τους θεσμούς πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup ετοιμάζεται να αποστείλει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, καταθέτοντας τη συνολική πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία-πακέτο που θα κλειδώσει τη β' αξιολόγηση και τις αυξημένες εγγυήσεις της ελληνικής πλευράς για την περίοδο μετά το 2018, σε συνδυασμό με τον καθορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στην πώληση του 66% του ΔΕΣΦΑ επανέρχεται η κυβέρνηση σχετικά με το μοντέλο που θα έχει ο νέος διαγωνισμός. Το επεσήμανε ο υπουργός Ενέργειας Γ. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

«Αν θες την ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο» έλεγαν οι Λατίνοι. Να είναι η πασίγνωστη αυτή ρήση που έχουν κατά νου οι πολιτικοί ηγέτες - ιδιαιτέρως οι Ασιάτες - την τελευταία διετία και εκτίναξαν στα ύψη τις «αμυντικές» δαπάνες των χωρών τους; Το γεγονός είναι ότι από το 2015 ο κόσμος άρχισε να επανεξοπλίζεται. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Συγγραφέας: giatros-in.gr     Αυτά τα μωρά έχουν προσωπικότητα. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Συγγραφέας: giatros-in.gr   Πώς γίνεται να γυμναζόμαστε και τελικά ο κόπος μας να μην αποδίδει, τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα θέλαμε. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος