επιστήμη

Η κατανάλωση μέτριων ποσοτήτων σοκολάτας σχετίζεται με σημαντικά μειωμένο κίνδυνο να διαγνωσθεί ένας άνθρωπος με κολπική μαρμαρυγή, μια συχνή και επικίνδυνη μορφή καρδιακής αρρυθμίας, σύμφωνα με μια νέα αμερικακο-δανική επιστημονική έρευνα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το 35% των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα δηλώνουν ότι στρέφονται η μία στην άλλη προκειμένου (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Αύξηση 15% σε ετήσια βάση κατέγραψαν οι άμεσες ξένες επενδύσεις (ΑΞΕ) στην Ευρώπη, ενώ κινήθηκαν σε ιστορικά (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε την αλήθεια. Μετά το Eurogroup της Δευτέρας στις μεταμεσονύκτιες δηλώσεις του αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια θέση (δηλαδή ποιες παραδοχές για το ρυθμό ανάπτυξης και το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων και ποια μέτρα θα απαιτηθούν για να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος) υποστήριξε η κάθε πλευρά, έτσι ώστε να αφήσει το περιθώριο να γεφυρωθούν οι διαφορές στο επόμενο Eurogrou (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Την προσοχή των διαβητικών στις υπογλυκαιμίες, που παραμονεύουν, λόγω και της αλλαγής των διατροφικών συνηθειών στις διακοπές, εφιστά ο αν. καθ. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ο κόσμος χρειάζεται επειγόντως περισσότερους αναισθησιολόγους, καθώς ο αριθμός τους δεν επαρκεί, πράγμα που έχει συνέπειες για περίπου πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι μένουν χωρίς πρόσβαση σε ασφαλή και προσιτή χειρουργική φροντίδα, όταν την χρειάζονται (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Η νέα, υπερσύγχρονη μη επεμβατική ενδοσκοπική θεραπεία με Laser διοξειδίου ή ραδιοσυχνότητες, που επιτρέπει την «εξάχνωση» της κύστης κόκκυγος, τείνει  πλέον να υποκαταστήσει όλες τις άλλες χειρουργικές τεχνικές, ως θεραπεία εκλογής (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Την έντονη διαμαρτυρία της για τη σχεδιαζόμενη επιβολή επιλεκτικών νέων εξοντωτικών τιμών στα φάρμακα εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Πλήρες επενδυτικό πλάνο για δίκτυο οπτικών ινών (FFTx) κατέθεσε στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) η WIND Ελλάς, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας του κανονισμού «Vectoring» η οποία θα καθορίσει τον οδικό χάρτη για την ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας σε επίπεδο υποδομών. Πρόκειται για πλάνο το οποίο εντάσσεται στις επενδύσεις, ύψους μισού δις ευρώ, που έχει ήδη προγραμ (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στα 61,6 εκ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του νοσοκομείου Υγεία το πρώτο τρίμηνο του 2017, παρουσιάζοντας αύξηση 4,4% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2016. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος