επιστήμη

Νέος ιστότοπος για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη από την TAKEDA ΕΛΛΑΣ A.E. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο εκτροχιασμού της οικονομίας λόγω της εκκρεμότητας της αξιολόγησης αναμένεται να κρούσει για μία ακόμη φορά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στην έκθεσή του για το 2016 (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ανοδικά κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά τη Δευτέρα, κλείνοντας πάνω από τα επίπεδα των 640 μονάδων, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στο Eurogroup. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ ή Ταμείο) ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της αποπληρωμής των Υπό Αίρεση Μετατρέψιμων Ομολογιών (CoCos) ύψους €2δις της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ), το Ταμείο πραγματοποίησε ισόποση μεταφορά στο Ελληνικό Δημόσιο. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Βουτιά έκαναν τη Δευτέρα οι μετοχές της Kraft Heinz, καθώς η αμερικανική εταιρεία τροφίμων εγκατέλειψε τα σχέδιά της να εξαγοράσει την ολλανδοβρετανική ανταγωνίστριά της Unilever μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της προσφοράς της. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Εντυπωσιακά σχέδια, έντονοι χρωματισμοί, ακόμα και λογότυπα ή φράσεις "στολίζουν" τους κοσμητικούς φακούς επαφής θέλοντας να μας δώσουν μια διαφορετική εμφάνιση. Για να δούμε, όμως, τι κινδύνους κρύβουν για τα μάτια μας και πότε. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Στο ποσοστό ρεκόρ η ακρίβεια διάγνωσης με την τρισδιάστατη υπερηχογραφία, την πλέον πρόσφατη εξέλιξη στο απεκονιστικό πεδίο για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου της μήτρας και των ωοθηκών (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τα υψηλά επίπεδα ενεργού βιταμίνης D στο αίμα μπορεί να συνδέονται με αυξημένη μυϊκή δύναμη, αναφέρει νέα έρευνα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Η ορμόνη της αγάπης, η οξυτοκίνη, μπορεί να προετοιμάζει τους πατέρες να δεθούν με τα μωρά τους, αναφέρει νέα έρευνα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το πολλαπλούν μυέλωμα είναι η δεύτερη σε συχνότητα αιματολογική κακοήθεια και οφείλεται στον μη ελεγχόμενο πολλαπλασιασμό παθολογικών πλασματοκυττάρων στο μυελό των οστών (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος