το βήμα

επιστήμη

O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 13:15, διαμορφώνεται στις 708,37 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο 0,26%. . (όλο το άρθρο)


επιστήμη

Νέο γύρο διαβουλεύσεων θα έχει σήμερα, Παρασκευή, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, προκειμένου να κλείσουν και τα τελευταία ανοιχτά θέματα. Όπως όλα δείχνουν, η διαπραγμάτευση μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία με στόχο όλες οι διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί έως το Eurogroup της 22ας Μαΐου. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τη ΔΕΗ θα αναλάβει να καταρτίσει διεθνής εξειδικευμένος σύμβουλος, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε χθες το ΔΣ της εταιρίας, ύστερα από επιστολή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς τη διοίκηση της ΔΕΗ. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ψηφιακές επιθέσεις που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια δέχονται οι εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα, οι οποίες (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τις επόμενες ημέρες κλείνει η συμφωνία φέρεται να δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Όσοι αγρότες εντάχθηκαν από την 1η Ιανουαρίου υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας της υπέρβασης του ορίου των πέντε χιλιάδων ευρώ από επιδοτήσεις, λόγω συνυπολογισμού στο όριο αυτό και των ποσών επιδοτήσεων, που εισπράχθηκαν εντός του έτους 2016 και αφορούν παλιότερα φορολογικά έτη, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την επαναφορά της αγροτικής τους εκμετάλλευσης στ (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Τη δέσμευσή της για την αναβάθμιση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων μέσα από την υλοποίηση των απαιτούμενων επενδύσεων, δηλώνει η πλειοδότρια κοινοπραξία για το 67% του ΟΛΘ, που σε ανακοίνωσή της αποκαλύπτει και τα ακριβή ποσοστά συμμετοχής κάθε εταιρείας στο τριμελές κοινοπρακτικό σχήμα. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος