το βήμα

επιστήμη

Η Γαλλία και η Γερμανία θέλουν να καταλήξουν σε κοινή θέση για τη μεταρρύθμιση της ευρωζώνης, περιλαμβανομένης της φορολογικής σύγκλησης, της ένωσης των κεφαλαιαγορών και της τραπεζικής ένωσης, μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου φέτος, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λε Μερ. . (όλο το άρθρο)


επιστήμη

Κάτω από τα 10.000 δολάρια έπεσε η αξία του bitcoin την Πέμπτη, διευρύνοντας το ρυθμό διολίσθησής του λόγω των φόβων της αγοράς ότι η εποχή της ανεξέλεγκτης δράσης των κρυπτονομισμάτων φθάνει στο τέλος της και ότι οι αρμόδιες αρχές των κρατών θα θέσουν ρυθμιστικούς κανόνες στην αγορά. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Επιτάχυνση της μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, περαιτέρω περικοπή στο λειτουργικό τους κόστος και (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Ξένους επενδυτές σε Παρίσι και Λονδίνο συνάντησε ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης και στελέχη (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Με ρυθμό 6,9% «έτρεξε» το 2017 η κινεζική οικονομία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη το Πεκίνο. Πρόκειται για σημαντική ανάκαμψη του ρυθμού ανάπτυξης από το 6,5% που ήταν το 2016. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η λειτουργική αναδιάρθωση στον όμιλο συσκευασίας Μαΐλλης που προβλέπει επικέντρωση στα κύρια προϊόντα και διακοπή λειτουργίας σε μονάδες που θεωρούνται μη αποδοτικές. . (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Πέντε χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε, η Hellas Direct - η πλέον καινοτόμα ασφαλιστική εταιρία της χώρας - ανακοινώνει νέα αύξηση των κεφαλαίων της ύψους €7.000. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Το 2017 ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά των ελληνικών ομολόγων καθώς χαρακτηρίστηκε από σημαντικά γεγονότα (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Την διαβεβαίωση ότι εντός του 2018 η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις μειώσεις στα πολυτεκνικά επιδόματα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος