4τροχοί

αυτοκίνητο

Με την εξατομίκευση να αποτελεί το κύριο συστατικό στην εμφάνιση του νέου Micra 1,5 εκατ. χρήστες του Facebook Live το ανακάλυψαν σε live μετάδοση, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός αυτοκινήτου με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. (όλο το άρθρο)


αυτοκίνητο

Ο Κάρλος Γκον, γνωστός από τη μακρά θητεία του στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Nissan Motor κατά την οποία έσωσε τη Nissan από τη χρεοκοπία, γυρίζει σελίδα στην καριέρα του έχοντας ολοκληρώσει και το τελευταίο του επιχειρηματικό πλάνο, ήτοι την εξαγορά της Mitsubishi από τη Renault-Nissan. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Οι πρωταθλητές τραβούν το σεντόνι πάνω από τα σώμα της νέας W08 EQ Power+. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Η Scuderia αποκάλυψε το δικό της μονοθέσιο πριν λίγες ώρες δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς και το στίγμα των προσδοκιών της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Ford Motor Ελλάς

24-2-2017 2:00 PM | 4τροχοί | 0 σχετικά νέα

Υποστηρίζει το 1ο Διεθνές Τουρνουά Golf Messinia Pro-Am στην Ελλάδα (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Αυτό είναι το πρώτο μονοθέσιο της βρετανικής ομάδας από το 1980 το οποίο δεν περιλαμβάνει στην επίσημη ονομασία του το χαρακτηριστικό πρόθεμα MP4. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Timed Rally Challenge

24-2-2017 1:46 PM | 4τροχοί | 0 σχετικά νέα

H πρεμιέρα για το Timed Rally Challenge (TRC) θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ. (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1872 και με την αλλαγή του αιώνα έκανε το ντεμπούτο της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στον αγώνα του Susa-Moncenisio το 1905. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά εκδοχή του μοντέλου που θα παρουσιαστεί επίσημα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. . (όλο το άρθρο)

αυτοκίνητο

Υπεράνω πάσης προσδοκίας αποδείχτηκε το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων για το Ενιαίο Skoda 2017 όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση του Συνδέσμου Οδηγού Αγώνων Αυτοκινήτου που ακολουθεί. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος