94fm

ειδήσεις

«Τσεκούρι» και «χαστούκι» προς τα πολύ χαμηλά εισοδήματα χαρακτήρισε τη μείωση του αφορολόγητου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτησή του στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού. Για το συνταξιοδοτικό ο κ. (όλο το άρθρο)


ειδήσεις

Το κλείσιμο της αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου προανήγγειλε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σημειώνοντας ότι στο Eurogroup της Δευτέρας έγινε ένα καθοριστικό πρώτο βήμα για την τελική συμφωνία και για την υπέρβαση της λιτότητας. Ενημερώνοντας τη Βουλή για τα αποτελέσματα της Eurogroup, με αφορμή σχετική ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ενημέρωση στην εθνική αντιπροσωπεία για την πορεία της διαπραγμάτευσης θα παράσχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 10 το πρωί, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, στο πλαίσιο της «Ώρας του πρωθυπουργού». Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, με τις οποίες επικοινώνησε το ΑΠΕ -ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός θα αναλύσει και θα εξηγήσει […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα Πέμπτη  τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) της Αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. Τα σωματεία των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ αντιδρούν στη νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με την οποία η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και λοιπών χώρων της ΣΤΑΣΥ εκχωρείται στον ΟΑΣΑ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ριζική του αντίθεση στη θέσπιση του συστήματος της απλής αναλογικής στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης , εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων , Γιώργος Καμίνης , σχολιάζοντας στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, τις προτάσεις της αρμόδιας Επιτροπής του υπουργείου Εσωτερικών , που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας. Ο κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η ΚΕΔΕ επιθυμεί το διάλογο και είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτόν, αρκεί να είναι διάλογος κι όχι κοροϊδία», ανταπάντησε με νεώτερη ανακοίνωση η ΚΕΔΕ στον υπουργό Εσωερικών, χαρακτηρίζοντας  μάλιστα   ως ασέβεια   προς την Αυτοδιοίκηση την  ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών , «με την οποία δήθεν χαρακτηρίζει ως ευπρόσδεκτη στο διάλογο για την αλλαγή του Καλλικράτη, […] (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ εγκαλεί την κυβέρνηση, γιατί «αντί να παρουσιάσει επίσημα τις θέσεις της»  για την αλλαγή του Καλλικράτη, «πρώτα από  όλα στους εκπροσώπους της ΚΕΔΕ, διαρρέουν στον Τύπο «προτάσεις» της Επιτροπής , οι οποίες ουσιαστικά φέρνουν αντιδημοκρατικές ανατροπές στη θεσμική λειτουργία της Αυτοδιοίκησης και των δήμων». Η ΚΕΔΕ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απέκλεισε κατηγορηματικά η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη την περίπτωση να υπαχθούν τα ΚΕΠ και οι υπάλληλοί τους στους δήμους. Αντιθέτως, το υπουργείο προωθεί την περαιτέρω αναβάθμιση των ΚΕΠ και τη μετατροπή τους από υπηρεσία διαμεσολάβησης σε υπηρεσία παροχής διοικητικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές δανεισμού πιθανόν στα μέσα της επόμενης χρονιάς, εκτίμησε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ σε δηλώσεις του στη Suddeutsche Zeitung. Ο Κλάους Ρέγκλινγκ σημείωσε πως αναμένει ότι από τα μέσα του 2018, η Ελλάδα θα «σταθεί ξανά στα πόδια της και θα μπορεί να […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Ο θεσμός των ΚΕΠ δεν κινδυνεύει από τους Δήμους. Αντίθετα, θα αναβαθμιστεί η λειτουργία τους, αν περάσει στους Δήμους η ευθύνη λειτουργίας τους», τονίζει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ σε απάντησή του στην υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος