efsyn

ειδήσεις

ART - ΝΕΑ Είναι το πρώτο μουσείο της χώρας και από τα σημαντικότερα στο είδος του διεθνώς. Περισσότεροι από 460. (όλο το άρθρο)


ειδήσεις

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Την ίδια στιγμή που οι ιρακινές δυνάμεις σταδιακά θέτουν υπό τον έλεγχό τους τμήματα της Μοσούλης, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι μέσα λιγότερο από 4 μήνες, περίπου 150.000 πολίτες εκτοπίστηκαν από την πόλη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ Σύλλογοι των φορέων Ειδικής Αγωγής διοργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με τις συμβάσεις που καλεί ο Οργανισμός να υπογράψουν. Ο ΕΟΠΥΥ, από την πλευρά του, επιμένει στη σύναψη συμβάσεων για να «ρυθμιστεί το τοπίο» και να «ελεγχθεί η σχετική δαπάνη». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Μεγάλη ένταση έχει προκληθεί στις σχέσεις Βελιγραδίου και Πρίστινας μετά την άρνηση των αρχών της δεύτερης να επιτρέψουν σε σερβικό τρένο με την επιγραφή «Το Κόσοβο είναι Σερβικό» και προορισμό τη Μιτρόβιτσα, σέρβικο θύλακα στα βόρεια του ανεξάρτητου κράτους, να εισέλθει στο κοσοβαρικό έδαφος. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τη ματωμένη μπλούζα από το αίμα του συνδικαλιστή μεταλλεργάτη Σωτήρη Πουλικόγιαννη επέδειξε στο δικαστήριο ο μάρτυρας Γιώργος Σκλαβόλιας, τρία χρόνια μετά την παρ' ολίγο δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών στο Πέραμα εναντίον του συνεργείου αφισοκολλητών του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Πίσω από την επίθεση η ηγεσία της Χ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΠΑΣΚΕΤ Κόντρα στις έξι συνεχόμενες ήττες που υπέστη το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον αντίπαλό του, ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε κατάφερε να αποχωρήσει με το εισιτήριο πρόκρισης για τον τελικό Κυπέλλου, από την έδρα του Ολυμπιακού. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Τα εγκαίνια της έκθεσης, με τις βραβευμένες φωτογραφίες του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας «GREEK Photography Circuit», θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στην βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο Ηράκλειο. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Το αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα βοηθούσε με συγκεκριμένες δράσεις παιδιά με έντονα ψυχικά τραύματα. «Δεν μπορεί να λειτουρ­γήσει παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το Παιδείας», λέει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά το υπ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ Εξέπληξε ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η παρουσίαση της πρότασης του υπουργού Μεταφορών για το μέλλον των δημόσιων συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Οι δήμαρχοι που προέρχονται από τη Ν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ Ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό προερχόμενο από την Ιταλία, πρόκειται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στο Ιόνιο με ισχυρή χαλαζόπτωση στη Ζάκυνθο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος