elthraki

τοπικά

Η στροφή του “Εγνατία” μένει εκτός σχεδίων – 5.000 ευρώ μίσθωμα πληρώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο ΤΑΙΠΕΔ, για Τμήμα της Χερσαίας Ζώνης, κάτω από τον Φάρο  Πριν από λίγο καιρό η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε πως στο πλαίσιο της υπ. (όλο το άρθρο)


τοπικά

Τα Κόμματα εξουσίας επέτρεψαν στην Άγκυρα να αλωνίζει στην Θράκη, για το δικό τους συμφέρον, για τα “ψηφαλάκια” Ο Ερντογάν στη Θράκη για το καθιερωμένο πια “σόου” που κάνει κάθε Τούρκος πολιτικός που επισκέπτεται την Ελλάδα… Όλοι περνάνε “μια βόλτα” από τη Θράκη όπου το τουρκικό προξενείο πολλά χρόνια τώρα “δουλεύει” μεθοδικά, έχοντας στη διάθεσή .. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η εφαρμογή θα λειτουργήσει από την επόμενη εβδομάδα – Νέα κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος – Πολύ μικρότερος ο αριθμός των δικαιούχων – Οι πληρωμές θα αρχίσουν από 1η Ιανουαρίου 2018 Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει στο σύστημα Taxis η εφαρμογή για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης της περιόδου 2017 – 2018, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να .. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Χονδροειδές ψέμμα, το κατά κεφαλήν εισόδημα, για την μειονότητα της Θράκης – Η οικονομική πραγματικότητα, είναι κοινή και για Χριστιανούς και για Μουσουλμάνους Με ένα χονδροειδές ψέμα επιχείρησε ο Ταγίπ Ερντογάν να εμπλουτίσει την προπαγάνδα του γύρω από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και να δείξει ότι -δήθεν- η ελληνική Πολιτεία έχει παραμελήσει την ευρύτερη .. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Γιατί μας έρχεται ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας; – Για να αναπτύξει την αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Ελλήνων Μουσουλμάνων στην Θράκη; – Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων (ΠΟΘΣ) απέστειλε προς τους: Αξιότιμο Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αξιότιμο Κύριο Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αξ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, ενημερώνει τους Κυνηγούς, σχετικά με το έγγραφο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜ-Θ για την συλλογή των κόκκινων Αλεπούδων Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, ενημερώνει τους κυνηγούς, σχετικά με το έγγραφο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ξάνθης με θέμα την “Ενεργητική Επιτήρηση της λύσσας” και την συλλογή κόκκινων αλεπούδων από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης με τα .. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για την τοποθέτηση πινακίδος στο κτίριο του 1ου Προσφυγικού-Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης Ένα ενδιαφέρον αίτημα προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας της πόλης απέστειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Αλεξ/πολης. Αυτό αφορά την τοποθέτηση μιας πινακίδας, στο κτίριο όπου στεγάζεται τώρα το Μουσικό Γυμνάσιο της Αλεξ/πολης, και στην οποία θα αναφέρεται ότι εκεί λε (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κάλεσμα του Ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου – “Τα τζαμιά είναι οι Στρατώνες μας, οι μιναρέδες οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράτη μας και οι πιστοί οι Στρατιώτες μας” Με επιθετικές διαθέσεις ο Ερντογάν. Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και τον Παπαχελά, δήλωσε ότι η Συνθήκη της Λωζάννης χρειάζεται… επικαιροποίηση. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Και οι Συμβασιούχοι υπάλληλοι μπορούν να γίνουν Δήμαρχοι ή Περιφερειάρχες – Αίρεται το κώλυμα εκλογιμότητας – Και συμμετοχή εργαζομένων στα Δημοτικά Συμβούλια Το σχέδιο άλωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον ΣΥΡΙΖΑ προχωρεί κανονικά. Τη δυνατότητα λοιπόν να γίνουν ακόμη και δήμαρχοι ή περιφερειάρχες πρόκειται να δίνει στους συμβασιούχους, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 – Γιορτή στην κεντρική Πλατεία με ζεστό κρασί, κεράσματα, Μουσική και χορό Το καλλιτεχνικό Εργαστήρι “Εν Λευκώ” σε συνεργασία με τους συλλόγους Σουφλίου σας προσκαλεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος