epirusportal

τοπικά

Τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που θα λειτουργούν με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας ως τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, οι αρχαιολογικοί χώροι Ακρόπολης, Ακρωτηρίου Θήρας, Ανάκτορου Ζάκρου και Πέλλας, καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο Χανίων είναι ήδη ανοικτοί από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, επίσης […]. (όλο το άρθρο)


τοπικά

H μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, που θα πραγματοποιηθεί στην λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, θα προκαλέσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν αύριο, Παρασκευή και Σάββατο. Ειδικότερα, δεν θα επιτραπεί σταδιακά, η στάση και η στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία των […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν έντεκα (111) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου που εδρεύει στη Ρόδο, για τις ανάγκες αυτής στο Νομό Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αρι (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η ομορφιά κι ο κόσμος των αισθήσεων βρίσκονται στην καρδιά της συλλογής Conscious Exclusive της H&M για το 2017. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο από πιο αειφόρα υλικά, μεταξύ των οποίων το BIONIC® – ένας πολυεστέρας κατασκευασμένος εξολοκλήρου από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα που προέρχονται από τις ακτές. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Χρόνια τώρα διαβάζουμε για όλα αυτά τα οποία πρέπει να κάνουμε πριν το σεξ, και τα οποία με λίγη κοινή λογική δεν είναι και τόσο… μυστηριώδη. Σαφώς μία αξιοπρεπή αποτρίχωση, ένα ωραίο ζεστό μπανάκι, ίσως και μία κρέμα σώματος, ένα σέξι εσώρουχο κρίνονται απαραίτητα και φυσικά ευπρόσδεκτα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Το υπουργείο Πολιτισμού στηρίζει ενεργά την ελληνική κινηματογραφία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας τον ρόλο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ) ως αρμόδιου φορέα εποπτευόμενου από το υπουργείο Πολιτισμού. Για τα οικονομικά του ελληνικού κινηματογράφου, το υπουργείο έχει εξασφαλίσει για το 2017 «έκτακτη επιχορήγηση της τάξης των 2 εκατ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου σάρωσε χθες τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου απένειμε χθες, για όγδοη χρονιά, τα ετήσια βραβεία της. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κάποιοι ενοχλούνται πολύ τις νέες διατάξεις για την χρησιμοποίηση του «πλαστικού χρήματος» και κάνουν ό,τι μπορούν για να συνεχίσουν να πλουτίζουν με «μαύρο» χρήμα Για «βρώμικο πόλεμο» κατά του νόμου για το πλαστικό χρήμα από σκοτεινά συμφέροντα που θέλουν να λειτουργούν σε καθεστώς ανωνυμίας και ασυδοσίας και να εξακολουθούν να πλουτίζουν με «μαύρο χρήμα» κάνουν […] (όλο το άρθρο)

τοπικά

Διαμαρτύρονται για τις επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικών Ζητούν από το υπουργείο να ανακοινώσει συγκεκριμένη πρόταση Ένταση μεταξύ ομάδων φοιτητών  με αφορμή την συνάντηση με αρμόδιους του υπουργείου Συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι πραγματοποιούν μαθητές, σπουδαστές και γονείς με κάποια επεισόδια να δημιουργούνται μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, από την κινητοποίηση δεν έλειψε η έ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τη διαδικασία έκδοσης και παραλαβής της προπληρωμένης τους κάρτας ανάλογα με την τράπεζα που έχουν επιλέξει για την πίστωσή του, για λογαριασμό των τραπεζών μελών της. Ειδικότερα ανά τράπεζα ισχύουν: Τράπεζα Πειραιώς: Η κάρτα αποστέλλεται ταχυδρομικώς απενεργοποιημένη, στη διεύθυνση που ο [ (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος