news247

ειδήσεις

Ο πρόεδρος του Eurogroup δήλωσε πως η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα εξεταστεί στο τέλος του προγράμματος, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της αξιολόγησης (όλο το άρθρο)


ειδήσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι κύριες συντάξεις δεν μειώθηκαν αλλά αναπροσαρμόστηκαν οι επικουρικές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο άτυχος μαθητής έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα από επτά ημέρες νοσηλείας. Έφερε σοβαρά εγκαύματα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο "φωτογράφος" του Ζορμπά είχε επιλέξει να ζει στον Σταυρό, τον τόπο όπου γυρίστηκε η θρυλική σκηνή με το συρτάκι (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας απέστειλε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση για το 11ο δημοτικό Τερψιθέας που έχει μείνει χωρίς δάσκαλο. Πάνω από 30 διδακτικές ώρες χάθηκαν για 20 μαθητές. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο διάσημος επιστήμονας ελπίζει ότι, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στους πάντες να διαβάσουν τη διδακτορική εργασία του, θα εμπνεύσει και άλλους επιστήμονες να μοιρασθούν το έργο τους (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε πως δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να ενισχυθούν άμεσα οι πιο ευάλωτοι πολίτες και επανέλαβε πως το ΔΝΤ δεν ζητά επιπρόσθετα μέτρα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με 9 καταστήματα και πάνω από 200 άτομα προσωπικό, ο όμιλος Καστελόριζο ηγείται της εστίασης στην Αθήνα. Η 100% οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε πριν από 36 χρόνια από την Καλλιθέα, έχει περάσει στην παραγωγή, με τη δημιουργία ιχθυοτροφείων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δυο από τις πιο πλούσιες περιφέρειες στη Β. Ιταλία ψήφισαν την Κυριακή υπέρ μεγαλύτερης αυτονομίας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι άγνωστες έρευνες, το τυροκομείο στα Τρίκαλα, οι τηλεφωνικές κλήσεις στην Κέρκυρα και το μυστήριο της Εθνικής Οδού (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Arturo Macias συμμετείχε σε ταυρομαχία τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν στα θύματα του σεισμού στο Μεξικό (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αποκαταστάθηκε η προτομή της ηρωίδας της Εθνικής Αντίστασης, Λέλας Καραγιάννη που λίγο πριν την εκτέλεση της από τους Γερμανούς φώναξε "Ψηλά παιδιά τα κεφάλια" (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο λόγος περί του Grexit, μία οπτική που η Γερμανία και ειδικά ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών,B. Σόιμπλε, καλλιέργησαν με κάθε τρόπο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νεαροί που συμμετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο επιτέθηκαν συνολικά σε επτά άτομα μετά το πέρας της συγκέντρωσής του στο Σύνταγμα και μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακροδεξιών που εναντιώνονται στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Αλφόνσο Νταστίς δεν θεωρεί ότι η εφαρμογή του άρθρου 155 αποτελεί "πραξικόπημα" (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρόκειται για τις τυπικές παραμέτρους, η μη δημοσίευση των οποίων οδήγησαν το ΣτΕ να κάνει λόγο για μερική αντισυνταγματικότητα της υπουργικής απόφασης (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος