pandiera

πολιτική

Στις 23 Ιουλίου έλαβε χώρα στο Ηράκλειο ο τελικός του Eurobasket U20 μεταξύ των ομάδων της Ελλάδας και του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, νεαρά μέλη της Παλαιστινιακής κοινότητας του Ηρακλείου που βρίσκονταν στο κοινό ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία ως διαμαρτυρία για τη συνεχιζόμενη Ισραηλινή κατοχή στα παλαιστινιακά εδάφη και χωρίς σε καμία περίπτωση […] . (όλο το άρθρο)


πολιτική

Τρεις εργαζόμενες απέλυσε πρόσφατα η εργοδοσία της «Ευβοϊκής Ζύμης», σύμφωνα με χθεσινή καταγγελία του Συνδικάτου Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε ελλείψεις στα Μέτρα Υγιεινής και Ασφάλειας (ΜΑΠ) στην εργασία, σε μη καταβολή προσαυξήσεων για τη νυχτερινή εργασία και την 6η ημέρα εργασίας ενώ καταγγέλλονται εκβιαστικές μειώσεις στους μισθούς, εντατικοποίηση της. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Σε λίγο καιρό, συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ήταν 18 Σεπτεμβρίου του 2013, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο Παύλος Φύσσας και η παρέα του δέχτηκαν επίθεση σε δρόμο του Κερατσινίου από οπαδούς της Χρυσής Αυγής, όπου τους είχαν στήσει ενέδρα. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η εργοδοσία της εταιρείας Public αποφάσισε να ανοίξει 6 υποκαταστήματα 32 Κυριακές το χρόνο, αξιοποιώντας την δυνατότητα που της δίνει Κυριακές ο νόμος. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου-Ψηφιακών Μέσων Αττικής, αντιτίθεται στο άνοιγμα των Κυριακών στα Public. (όλο το άρθρο)

πολιτική

  Δείτε στα δύο βίντεο που ακολουθούν, στιγμιότυπα από το γλέντι με τους Γιαβάς Γιαβάς που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου 2017, στο Κάμπινγκ Αναιρέσεις στο Δρέπανο Αργολίδας:     (όλο το άρθρο)

πολιτική

Του Γεράσιμου Αραβανή Καιρό τώρα στο χώρο της αριστεράς πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες για συνεργασίες, η αρθρογραφία και οι εκδόσεις για την ανάγκη δημιουργίας μετώπων, μπορεί κανείς να κάνει λόγο για μια μετωπολογία. Προφανώς το φαινόμενο αυτό το τροφοδοτούν οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, η μεγάλη αδυναμία του εργατικού και λαϊκού κινήματος και η κατάσταση […] . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Κατέληξε σήμερα το πρωί 3/8/2017 ο σύντροφος Γιάννης Μινάρδος, αναπληρωτής συντονιστής της Τ.Ε. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει! Οι εξελίξεις στον ΟΚΑΝΑ (Οργανισμός ΚΑτά των ΝΑρκωτικών) και οι επιθέσεις στους εργαζόμενους ήταν το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 2 Αυγούστου 2017. Με αφορμή την συνδικαλιστική δίωξη της γνωστής συνδικαλίστριας Έμμυς Κουτσοπούλου, μέλους της Αριστερής Συσπείρωσης Εργαζομένων […] . (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΣΕΜΜΕΛ -Σωματείο Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου Το Σωματείο Εργαζομένων Μέσων Μαζικής Eνημέρωσης Λέσβου χαιρετίζει την απόφαση του Εφετείου Βορείου Αιγαίου με την οποία δικαιώνονται οι απολυμένοι της εφημερίδας Αιολικά Νέα μετά από τον πολυετή δικαστικό τους αγώνα.Το δικαστήριο διατάσσει τον πρώην εκδότη της εφημερίδας να καταβάλει στους απολυμένους εργαζομένους μισθούς και τόκους υπερημερίας καθώς. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Αγωνιστική Συνεργασία στην ΟΤΟΕ Είναι γεγονός ότι την κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν εργαζόμενοι στις τράπεζες δεν μπορούμε να τη δούμε παρά μόνο σαν ένα κομμάτι του παζλ της δραματικής κατάστασης που έχουν περιέλθει όλοι οι εργαζόμενοι τα τελευταία μνημονιακά χρόνια. Οι τράπεζες όντας βασικός πυλώνας του καπιταλιστικού συστήματος προσαρμόζονται με αντιδραστικό για τους εργαζόμενους […] (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος