pitsirikos

blogs

Με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει βάλει φωτιά στα τόπια, την Ευρωπαϊκή Ένωση να τα έχει χαμένα, την Γερμανία να εμφανίζεται αμείλικτη στο ελληνικό πρόβλημα και να ετοιμάζεται για εκλογές, η Ελλάδα έχει μια ευκαιρία. Ο Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κάλεσε σήμερα σε ενότητα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να […] Διάβασε τη συνέχεια. (όλο το άρθρο)


blogs

Φίλε Πιτσιρίκο, το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο Τραμπ για την απαγόρευση εισόδου στην χώρα του πολιτών από 7 χώρες τις οποίες έχουν κυριολεκτικά διαλύσει οι ΗΠΑ την προηγούμενη 15ετία, είναι από ηθικής πλευράς απαράδεκτο. Όμως, από νομικής πλευράς είναι δικαίωμα των ΗΠΑ –και κάθε άλλου κράτους στη γη– να καθορίζουν το ποιοι θα έχουν ή […] Διάβασε τη συνέχεια. (όλο το άρθρο)

blogs

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η δημιουργία της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, η οποία θα είναι Ανώνυμη Εταιρεία, με την επωνυμία Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ). Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία δημιουργείται επειδή το νέο Μνημόνιο προβλέπει τη μεταφορά των Ελλήνων σε άλλον πλανήτη, ώστε να την παραλάβουν άδεια οι νέοι της ιδιοκτήτες. (όλο το άρθρο)

blogs

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο βεβαιώνομαι πως η παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, Θα είναι ευεργετική για την ανθρωπότητα. Βέβαια, αυτό το είχα σκεφτεί πολύ καιρό πριν ο Τραμπ εκλεγεί πρόεδρος. (όλο το άρθρο)

blogs

Φίλε πιτσιρίκο Έχεις γράψει πολλά κείμενα για τον Τραμπ, όχι μόνο τώρα αλλά από καιρό.Πρόσφατα η αφεντιά μου σου έγραψα «Ντόναλντ και τα μυαλά στα κάγκελα». (όλο το άρθρο)

blogs

Χτες το βράδυ, πήγα στο θέατρο «Αλκμήνη» και παρακολούθησα το έργο «Μετά τη Βάρκιζα» του Μυρώδη Αδαμίδη, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου. Το έργο βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία από τις χιλιάδες αυτές ιστορίες που έζησε ο πολύπαθος λαός μας. (όλο το άρθρο)

blogs

Αγαπητέ πιτσιρίκο, Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Η κληρωτή Δημοκρατία. (όλο το άρθρο)

blogs

Der Zorn der Underdogs

29-1-2017 5:27 PM | pitsirikos | 0 σχετικά νέα

Staatsoberhäupter der EU sind total perplex über Donald Trump -dessen Wahlsieg sie dämmlicherweise ausgeschlossen hatten-und es ist offensichtlich, daß die kommenden Monate für die Zukunft der EU entscheidend sein werden. Bei den anstehenden Wahlen in Holland, Frankreich, Deutschland und vielleicht auch Italien, wird der Zusammenhalt der EU und der Eurozone einer harten Prüfung unterzogen. (όλο το άρθρο)

blogs

Μια ημέρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδοθούν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί στην Τουρκία, εμφανίζεται η είδηση πως δεκάδες ανώτεροι Τούρκοι στρατιωτικοί που εργάζονται στο ΝΑΤΟ έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο στην Γερμανία. Έτσι εξηγούνται όλα. (όλο το άρθρο)

blogs

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δημόσια συγγνώμη του Άδωνι Γεωργιάδη από την εβραϊκή κοινότητα της χώρας για τα όσα τερατώδη έλεγε για τους Εβραίους στις εκπομπές του, αφού μιλάμε για έναν πολιτικό που είναι βράχος στις απόψεις του και αποτελεί υπόδειγμα συνέπειας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τη μια μέρα βρίζει την Νέα Δημοκρατία, την άλλη πάει στην […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος