report24

ειδήσεις

Κάλεσμα για ενότητα, αυτοσυγκέντρωση και αυτοσυγκράτηση απηύθυνε ο Πρόεδρος στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, ζητώντας την ουσιαστική στήριξη όλου του κόσμου της πόλη, την εποικοδομητική συνεργασία με κάθε πολίτη. Στόχος είναι η παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία της Football League. (όλο το άρθρο)


ειδήσεις

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ.Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης) στα πλαίσια του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Αρχαιογνωσίας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Άννα Μαρία Σταθάκη Πρωταθλήτρια Ελλάδος Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού», στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια εκδήλωση – γιορτή για τον Ελληνικό Κλασικό και Σύγχρονο Xορό. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η εκπομπή κοινωνικού ενδιαφέροντος του Star Channel “Αλήθειες με την Ζήνα” αυτές τις μέρες πραγματοποιεί γυρίσματα στην όμορφη Μονεμβασιά. Τα γυρίσματα είναι υπο την επιμέλεια της Λακαινας δικηγόρου-δημοσιογράφου Χρυσαυγής Ατσιδάκου – Τζόρβα, πλαισιωμένη από τον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο και θα περιλαμβάνουν σημεία του Δήμου Μονεμβασίας προβάλλοντας τις ομορφιές αλλά και τις ιστ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οργανώνεται εκ των έσω η ΝΔ και στην Σπάρτη πραγματοποιήθηκε η 4η συνδιάσκεψη στελεχών των ειδικών κομματικών της μερών. Σε αυτήν το παρών έδωσε και ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος και μίλησε στην τηλεόραση BEST και τον Γιάννη Παυλακο για μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του «Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος» Ο αείμνηστος Πρόεδρος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος Γεώργιος Σαϊνόπουλος, ο οραματιστής της δημιουργίας μεγάλου αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Σπάρτης παραχώρησε για το σκοπό αυτό τη χρήση 50 στρεμμάτων περίπου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1983 (!). Έκτοτε συνεχώς ευρισκόμενος σε επικοινωνία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πίεζε για την πραγ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από την μεγάλη προσέλευση του κοινού της πρωτευουσας χαρακτηρίστηκε η 11η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων στην αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα. Οι καταναλωτές έδειξαν για μια ακόμα χρονιά την ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της Λακωνίας, σπεύδοντας να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η ευαισθησία όταν είναι επιλεκτική είναι άκρως υποκριτική. Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες του να μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τζανετέα: Εργαζόμαστε μεθοδικά για την ανέγερση του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης. Το χώρο του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης στο ΧΥΜΟΦΙΞ επισκέφτηκε σήμερα η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λυδία Κονιόρδου μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Βασιλειάδη η δημιουργία μεγάλου αθλητικού κέντρου στη Σπάρτη και στο χώρο του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος . Η ανακοίνωση αυτή είναι αποτέλεσμα του στοχευόμενου προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο χώρο των Αθλητικών Υποδομών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος