report24

ειδήσεις

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυστρά τη Κυριακή  15 Ιανουαρίου  σε μια κατάμεστη αίθουσα  από φίλους και μέλη του συλλόγου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μπουγάδης ευχαρίστησε όλο το κόσμο που παρευρέθηκε και ευχήθηκε στη συνέχεια για το 2017 ,  υγεία πάνω από όλα και με το καλό να  βγούμε από τη […]. (όλο το άρθρο)


ειδήσεις

Η Ένωση  Ποδοσφαιρικών   Σωματείων  Λακωνίας   σε συνεργασία με τον Δήμο Ευρώτα «Την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα των Σπορ  2017» έχουν την  τιμή να σας προσκαλέσουν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ώρα : 7 μ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ ΠΕ Λακωνίας  ανακοινώνει στους εκτροφείς πουλερικών ,οικόσιτων και συστηματικών τα εξής:       Σύμφωνα με έγγραφα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχουν  διαπιστωθεί  κρούσματα  γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρωπης , στα Βαλκάνια καθώς και στο Δέλτα του Έβρου . Κατόπιν αυτών και […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

       Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στη νέα αίθουσα του ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση  κοπής  της πρωτοχρονιάτικης πίτας  για τους υπαλλήλους  του Δήμου Σπάρτης. Την πίτα ευλόγησε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ένωσή μας ενημερώνει ιδιαίτερα τους κατοίκους του Νομού Λακωνίας και της Νήσου Κυθήρων ότι η πυρασφάλεια και πυρόσβεση βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο : Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μείωση της οργανικής δύναμης των υπηρετούντων στο Νομό Λακωνίας και τη νήσο Κύθηρα πάνω από 35% . Παρόλα αυτά η υπηρετούσα δύναμη είναι ήδη πιο κάτω […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα ζητήματα της δακοπροσβολής και της μειωμένης καρπόδεσης που οδήγησαν στην δραματική μείωση του εισοδήματος των Λακώνων αγροτών, συζητήθηκαν σήμερα στη βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάση Δαβάκη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σήμερα Τετάρτη  αποφασίστηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος η καθολική διακοπή του κυνηγιού για μια εβδομάδα, λόγω των έκτακτων ακραίων καιρικών συνθηκών. Όπως γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός, η μία απόφαση οδεύει προς δημοσίευση στο ΦΕΚ, ενώ η άλλη, με τη μορφή εγκυκλίου, θα αποσταλεί άμεσα σε δασαρχεία και άλλους αρμοδίους φορείς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την 17η Ιανουαρίου 2014 η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντια Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το υψηλό επίπεδο συνεννόησης και συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τους Δήμους της Αρκαδίας, αλλά και την τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη σύσκεψη για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων στην Αρκαδία, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας την Τρίτη 10 Ιανου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με απόφαση που πάρθηκε νωρίς το πρωί τα σχολεία στον Δήμο Σπάρτης σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά λόγω καιρικών συνθηκών και χιονιού. Γ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος