τεχνολογία

Techblog.gr Η Google συνηθίζει να βάζει διαφημίσεις σε YouTube video που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και φυσικά αυτό δεν αρέσει σε κανέναν. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η νόσος Πάρκινσον φαίνεται πως συνδέεται με τα εγκεφαλικά, όπως είναι ήδη γνωστό ότι συμβαίνει με την άλλη συχνή νευροεκφυλιστική εγκεφαλική (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Techblog.gr Ένα μόλις 24ωρο μετά τη διαρροή της λίστας με τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει το Samsung Galaxy S8+, σήμερα διέρρευσε ίδια εικόνα που αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του μικρότερου Samsung Galaxy S8. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Apple την Πέμπτη ανακοίνωσε πως η πρόσφατα έκδοση του λογισμικού της και συγκεκριμένα η iOS 10.2. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

  H Disney Research δημιούργησε ένα πρωτότυπο δωματίου (σαλόνι) όπου 10 αντικείμενα- ένα smartphone, μία λάμπα, ένας ανεμιστήρας κ.α. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Το λειτουργικό σύστημα των έξυπνων τηλεοράσεων της LG LG WebOS 3.5 λαμβάνει πιστοποίηση του προγράμματος Cybersecurity Assurance. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

«Ετσι, θα συνεχίσει να χρηματοδοτείται η απασχόληση ανθρώπων στην εξυπηρέτηση των γηραιότερων, των ασθενών ή στην εκπαίδευση, όπως συνέβαινε από τον φόρο εισοδήματος και τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζόμενων που ανέλαβαν τις δουλειές τους τα ρομπότ» ανέφερε ο Μπιλ Γκέιτς, ο άνθρωπος που πλούτισε από την τεχνολογία. Πηγή: (RΕUΤΕRS)   Σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς από τον άνθρωπ (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Παρ΄όλο τα πανέμορφα trailer που έχουμε δει μέχρι στιγμής για τον νέο τίτλο του Hideo Kojima το Death Stranding, οι πληροφορίες που μαθαίνουμε γι’ αυτό είναι πολύ λίγες. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, o Hideo έδωσε στο Playstation Blog λίγες παραπάνω πληροφορίες για το πως περίπου θα είναι ο τίτλος. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

H παραγωγή της μεταφοράς του Uncharted στον κινηματογράφο, είναι μια διαρκής απογοήτευση για τους φαν του παιχνιδιού. Τα πράγματα φαινόντουσαν σκούρα όταν η Sonyαφαίρεσε την ταινία από το πρόγραμμα της, κάτι που άλλαξε μετά την ολοκλήρωση του σεναρίου και την αναθέτηση του Shawn Levy, υπεύθυνο για μερικά επεισόδια της σειράς Stranger Things στην καρέκλα του σκηνοθέτη. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Techblog.gr Ο Brevan Jorgernson, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Nebraska μετέτρεψε ένα ένα συμβατικό Honda Civic σε αυτόνομο, με μόλις 700 ευρώ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος