τεχνολογία

Επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν στην Εσθονία το απολίθωμα ίσως του αρχαιότερου ματιού που έχει ποτέ βρεθεί σε έμβιο οργανισμό και το οποίο (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Η Cosmote TV επικράτησε της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League και Europa League για την περίοδο 2018-2021. Όπως και την προηγούμενη τριετία, οι αγώνες των δύο πιο εμπορικών διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον πλανήτη θα μεταδίδονται από την Cosmote TV. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Μια συλλογή από υπέροχες χριστουγεννιάτικες κορνίζες για να διακοσμήσετε τις υπέροχες φωτογραφίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε τα χριστουγεννιάτικα πλαίσια στις αγαπημένες φωτογραφίες των διακοπών σας, όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, δώρα, καραμέλες, εικόνες από τον Άγιο Βασίλη και πολλά άλλα και οποιαδήποτε η εικόνα θα γίνει τέλεια! Κατεβάστε την εφαρμογή. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Σημαντικές ευκαιρίες χρηματοδότησης διεκδικούν και επιτυγχάνουν, παρά τη δυσμενή οικονομική κατάσταση, οι ελληνικές startup εταιρείες. Μάλιστα, υπάρχουν παραδείγματα, όπως αυτά των Persado και Taxibeat, που αποτελούν δυνατά case studies ακόμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) ανακοίνωσε ότι η επιστημονική επιτροπή του ενέκρινε την παράταση πέντε διαστημικών αποστολών του, συγκεκριμένα (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Εφαρμογές μηνυμάτων ειδικές για παιδιά, υπολογιστές στα σχολεία: οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Facebook και η Google προσπαθούν (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Ερευνητές στις ΗΠΑ δημιούργησαν την μικρότερη παγκοσμίως Μόνα Λίζα του Λεονάρντο ντα Βίντσι πάνω σε ένα καμβά από DNA, όπως αναφέρεται σε σχετικό (όλο το άρθρο)

  • «
  • 1
  • »

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος