τεχνολογία

Mία σειρά από διοικητικές αλλαγές που εντάσσονται στο πλαίσιο ενίσχυσης της φυσιογνωμίας του, αναβάθμισης της εταιρικής διακυβέρνησης, διεύρυνσης των στρατηγικών δυνατοτήτων και ανάληψης νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να διασφαλιστεί η δυναμική του πορεία, ανακοίνωσε ο Όμιλος Olympia. Λειτουργώντας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με βάση τα διεθνή δεδομένα κα (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Ενας ερασιτέχνης αστρονόμος - ο οποίος θα μπορούσε να θεωρηθεί ο πιο τυχερός φωτογράφος στον κόσμο- φωτογράφισε τυχαία το φευγαλέο πρώτο φως (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

  Για ενδέκατη φορά, στην πόλη Katowice θα φιλοξενηθούν οι λάτρεις των esports στην έκθεση IEM μεταξύ 24 και 25 Φεβρουαρίου, καθώς και στον αγώνα Intel Extreme Masters μεταξύ 2 Read More.. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

To Dynasty Warriors σίγουρα το θυμόμαστε από τις εποχές του Playstation 1 και η πρώτη του κυκλοφορία είχε έρθει πίσω στο μακρινό 1997 τότε που οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν ακόμη πιτσιρικάδες. Το Studio ανάπτυξης είναι η Omega Force με Publisher την γνωστή σε όλους πλέον Koei Tecmo. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

O ασθενής μέσα μου! H Supermassive Games ήταν ήδη γνωστή ως ένας PlayStation exclusive developer πριν το Until Dawn (PS4). Έπειτα με τa Tumble VR και Until dawn:Rush of blood (PlayStation VR) που είχαν κάποια ελάχιστη σχέση με το αρχικό της παιχνίδι όπως και το Hidden Agenda (Playlink) έδειξαν το ενδιαφέρον της για τα εναλλακτικά “μέσα” του […] The post The Inpatient (for PlaySta (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Τα άλογα άλλαξαν την ανθρώπινη ιστορία, φέρνοντας επανάσταση στις μετακινήσεις των ανθρώπων, στη γεωργία και στον πόλεμο. Μια νέα μεγάλη διεθνής. (όλο το άρθρο)

τεχνολογία

Πάνω από το ήμισυ των ωκεανών της Γης (το 55%) είναι εκτεθειμένο στην επαγγελματική αλιεία, η οποία έχει φθάσει σε επίπεδα άνευ προηγουμένου, (όλο το άρθρο)

  • «
  • 1
  • »

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος