blogs

Τι προβλέπει το σχέδιο των τραπεζών για σβήσιμο των κόκκινων δανείων; Ρυθμίσεις, πωλήσεις δανειακών χαρτοφυλακίων, διαγραφές οφειλών, ρευστοποιήσεις και πλειστηριασμοί ενυπόθηκων ακινήτων είναι τα βασικά εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν οι τράπεζες για να μειώσουν κατά 40 δισεκατομμύρια ευρώ –στα 66,7 δισεκατομμύρια ευρώ- τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια μέχρι το τέλος του 2019. Ειδικότερα, σύμφωνα με τ (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στο 1 δισ. και 630 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ανέρχεται το ποσό που πληρώνουν οι έλληνες γονείς για εκπαιδευτικές δαπάνες σε γυμνάσιο και λύκειο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μπορεί ο έλληνας πρωθυπουργός Α. Τσίπρας να έσπευσε να συγχαρεί τον Μακρόν για τις επιδόσεις του στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία αλλά αίσθηση προξνεί πως ο Στ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αντικείμενο το θέμα της αγοράς ενέργειας (στις 17.00) αρχίζουν εκ νέου την Τρίτη οι συναντήσεις της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αντικείμενο το θέμα της αγοράς ενέργειας (στις 17.00) αρχίζουν εκ νέου σήμερα οι συναντήσεις της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι δωρήτριες χώρες δεσμεύθηκαν να χορηγήσουν 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια ως ανθρωπιστική βοήθεια στην Υεμένη, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες μετά το τέλος της συνόδου που διεξήχθη σήμερα. Τα Ηνωμένα Έθνη υπολογίζουν ότι χρειάζονται 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος για να αποτραπεί η εκδήλωση λιμού στην Υεμένη, όπου ένα παιδί πεθαίνει κάθε δέκα λεπτά της (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μέχρι πρότινος, η LVMH διατηρούσε το 74,1% των μετοχών της Dior και πλέον, θα προχωρήσει στην αγορά και του εναπομείναντος 25,9% (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το ποσοστό των «κόκκινων» δανείων των κινεζικών τραπεζών σταθεροποιήθηκε και οι πιέσεις από τη φυγή κεφαλαίων έχουν μειωθεί, δήλωσε ο Γι Γκανγκ, υποδιοικητής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας (PBOC) σε συνέδριο που έγινε στη Νέα Υόρκη. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Υπέρογκες οφειλές ύψους 2,6 δισ. ευρώ έχουν σωρευτεί μόνο το πρώτο δίμηνο του 2017 λόγω της υπερφορολόγησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Νέες οφειλές ύψους 2,6 δισ. ευρώ δημιούργησαν μόνο το πρώτο δίμηνο του 2017 λόγω της υπερφορολόγησης νοικοκυριά και επιχειρήσεις. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αμετάβλητη παραμένει η ζήτηση, οι όροι τα κριτήρια νέων δανείων το πρώτο τρίμηνο του '17. Τι αναφέρει νέα έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε συμφωνία αναδιάρθρωσης τους δανεισμού της με τις τράπεζες Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε η ΜΕΒΓΑΛ. Το μνημόνιο συναντίληψης (M. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η κυβέρνηση προετοιμάζει, σε συνεργασία με την τρόικα και τους δανειστές, και τέταρτο μνημόνιο με σκληρά μέτρα ύψους τουλάχιστον 3,6 δισ. ευρώ» υποστηρίζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων ανακοίνωσε ότι θα διεξάγονται πλέον πλειστηριασμοί, με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ, κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης είναι ίσο με ή μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H ιδέα της πρόσκλησης προέκυψε όταν η Μέρκελ συνάντησε την Ιβάνκα κατά την πρώτη της επίσκεψη στη Ουάσιγκτον. Στις τότε συνομιλίες μάλιστα κάθισαν μάλιστα δίπλα-δίπλα στο μεγάλο στρογγυλό τραπέζι και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τη διεξαγωγή πλειστηριασμών με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ κατοικιών για τις οποίες το ύψος της επισπευδόμενης απαίτησης (δηλαδή το ποσό εγγραφής κατάσχεσης) είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ αποφάσισε να επιτρέψει η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποια η απίστευτη απάτη με υποτιθέμενο κούρεμα καταθέσεων; Την ταυτότητα του απατεώνα που απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από μια ηλικιωμένη στη Μυτιλήνη με το πρόσχημα ότι επίκειται «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων, κατάφεραν να ανακαλύψουν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 42χρονο Έλληνα ο οποίος την περασμένη Τετάρτη επικοινώνησε [… (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος