αυτοκίνητο

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, στο ΚΤΕΟ Μεγάρων στη Νέα Πέραμο, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 (όλο το άρθρο)


Μοναδικές εμπειρίες με ξεχωριστά τετράτροχα σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία. Πώς αλλιώς να περιγράψεις την ευκαιρία να οδηγήσεις την ημιαγωνιστική AMG GT R μέσα στην πίστα, αλλά και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας AMG GT επί γερμανικού εδάφους;  . (όλο το άρθρο)

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και το σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου οι πρωταγωνιστές του Dirt Games Challenge, μαζί με αυτούς του TRC, θα αναμετρηθούν στη χωμάτινη πίστα στις Καρυές Λακωνίας. . (όλο το άρθρο)

Η LeasePlan Corporation NV ανακοίνωσε στη ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ότι θα αποτελέσει ιδρυτικό μέλος της EV100, μιας νέας παγκόσμιας πρωτοβουλίας στον κλάδο των μεταφορών, που αποσκοπεί στην ταχύτερη διάδοση της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων από τις εταιρείες. . (όλο το άρθρο)

Η νέα εκδοχή του πιο καλοπουλημένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον κόσμο έρχεται επιτέλους και στη χώρα μας το 2018. . (όλο το άρθρο)

Από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας.   . (όλο το άρθρο)

Καθιερωμένο θέμα, κάθε τέτοια εποχή, η αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας. Ο κυβισμός, οι εκπομπές ρύπων και τα χρόνια παλαιότητας θα πρωταγωνιστήσουν για άλλη μια φορά ως κριτήρια. (όλο το άρθρο)

Η Ford και το Virginia Tech Transportation Institute δοκιμάζουν μια μέθοδο ώστε να μπορούν τα αυτόνομα οχήματα να δείχνουν τις προθέσεις τους σε πεζούς, οδηγούς και δικυκλιστές. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος