αυτοκίνητο

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, στο ΚΤΕΟ Μεγάρων στη Νέα Πέραμο, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 (όλο το άρθρο)


Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσπάθεια δημιουργίας καρτέλ στην ιστορία της γερμανικής κατασκευαστικής βιομηχανίας. . (όλο το άρθρο)

Με αφορμή την οδήγηση του νέου Seat Ibiza, ο ιθύνων νους της ισπανικής εταιρείας μάς εξηγεί το όραμά του για την επόμενη ημέρα. . (όλο το άρθρο)

Με την παρέλευση του χρόνου, τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά τις εκπομπές, γίνονται όλα και αυστηρότερα. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μόνο τα τεχνολογίας Euro 6 αυτοκίνητα εισέρχονται στην κυκλοφορία και τώρα οδεύουμε για την τεχνολογία των Euro 7. (όλο το άρθρο)

Η ιταλικός ταύρος βλέπει τις πωλήσεις του να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, κάτι που σίγουρα ικανοποιεί απόλυτα και τους Γερμανούς διοικούντες της διάσημης φίρμας από τη Sant’Agata της Ιταλίας. . (όλο το άρθρο)

Η Fiat παρουσιάζοντας την υψηλότερη αύξηση πωλήσεων κατά 32% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016 μεταξύ των 10 μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς, καταλαμβάνει την 5η θέση στην κατάταξη με 3.749 ταξινομήσεις και μερίδιο 7,5%. (όλο το άρθρο)

Η Audi ανακαλεί 850.000 πετρελαιοκίνητα μοντέλα της προβαίνοντας σε αναβαθμίσεις στο software του κινητήρα τους ούτως ώστε να μειωθούν οι εκπομπές ρύπων σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. (όλο το άρθρο)

Ο επικεφαλής της Bugatti δήλωσε πως ο «εξηλεκτρισμός» της νέας Chiron είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτος. . (όλο το άρθρο)

Επιβλητικό «1-2» για την Porsche στην κατηγορία LMP1 στον εντός έδρας για την ίδια 6ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην ομώνυμη γερμανική πίστα. . (όλο το άρθρο)

Η Volvo Cars ξεκινά τη σταδιακή αποκάλυψη του XC40, του νέου της μικρού SUV, δίνοντας έμφαση στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δεκάδες πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς στο εξωτερικό και το εσωτερικό του. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος