αυτοκίνητο

Για τους αμετανόητους Alfisti η εμπρός κίνηση θεωρείται κάτι σαν σκλαβιά. Ύστερα από 24 χρόνια, όμως, μπορεί κανείς να πει ότι βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. (όλο το άρθρο)


Η Ferrari ετοιμάζει τη νέα 488 GTO την απάντησή της στην επερχόμενη Porsche 911 GT2. . (όλο το άρθρο)

Διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το διεθνές Hellenic Regularity Rally, το οποίο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί από 6-7 Μαΐου 2017 στην Βορειοανατολική Πελοπόννησο και το Δυτικό άκρο της Αττικής, με κέντρο την πόλη του Λουτρακίου. . (όλο το άρθρο)

Ο Wayne Rainey, μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σκιαγραφεί το προφίλ των δύο αναβατών της Yamaha οι οποίοι- προς το παρόν τουλάχιστον- έχουν τον πρώτο λόγο στην κούρσα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. . (όλο το άρθρο)

Σε ένα μήνα έχουμε αγώνα, η προσπάθεια των ιθυνόντων είναι δεδομένη, αλλά μέχρις εκεί (όλο το άρθρο)

Ο γερμανικός όμιλος -και όχι μόνο τελικά- πιέζει με όλες του τις δυνάμεις ώστε ο ολοένα και πιο δημοφιλής θεσμός του WorldRX να μετουσιωθεί σ’ ένα παγκόσμιας εμβέλειας  πρωτάθλημα με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. . (όλο το άρθρο)

Δεν είναι μόνο η υποχρέωση ευθυγράμμισης-συμμόρφωσης με τις ολοένα και πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που ωθούν όλους τους μαζικούς -και όχι μόνο- κατασκευαστές να εντάξουν στη γκάμα τους οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά η ανάγκη –περί αυτής πρόκειται- να μπορούν να πουλούν τα συμβατικά τους οχήματα στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος