αυτοκίνητο

Για τους αμετανόητους Alfisti η εμπρός κίνηση θεωρείται κάτι σαν σκλαβιά. Ύστερα από 24 χρόνια, όμως, μπορεί κανείς να πει ότι βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. (όλο το άρθρο)


Η Nissan και η DeNA θα ξεκινήσουν στις 5 Μαρτίου τη δοκιμή της υπηρεσίας ρομποτικών οχημάτων Easy Ride, την οποία από κοινού έχουν αναπτύξει. . (όλο το άρθρο)

Η FIA προχώρησε σε νέες οδηγίες σχετικά με την απόδοση και τη λειτουργία των μονάδων ισχύος που προμηθεύουν οι κατασκευαστές της F1 στις υπόλοιπες ομάδες του grid. . (όλο το άρθρο)

Με εντυπωσιακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός της EKO Racing 100, με κορυφαίο δώρο μια Ducati Supersport. . (όλο το άρθρο)

Η Hyundai επιτυγχάνει μια ακόμη διεθνή διάκριση κατακτώντας δύο βραβεία σχεδιασμού (iF Design) για τα νέα i30 Fastback και Kona.  . (όλο το άρθρο)

Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας 911 (γενιά 992) που θα δούμε να αποκαλύπτεται προς τα τέλη του 2018. . (όλο το άρθρο)

Στόχος είναι η δημιουργία μιας κοινοπραξίας με αντικείμενο την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων της MINΙ στην Κίνα. . (όλο το άρθρο)

Η γαλλική εταιρεία προετοιμάζεται για τη νέα «ηλεκτρική εποχή». . (όλο το άρθρο)

Μικρές αλλαγές -ορατές και μη- για το γνώριμο από το παρελθόν εκπρόσωπο της Toyota στη μικρή κατηγορία. . (όλο το άρθρο)

Η Renault και η ΕΕΜ (Empresa de Electricidade da Madeira) ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία ενός «έξυπνου» ηλεκτρικού οικοσυστήματος στο νησί Porto Santo. . (όλο το άρθρο)

Νωρίς σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε η νέα McLaren MCL33, το πρώτο μονοθέσιο της ομάδας με κινητήρα Renault. . (όλο το άρθρο)

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις του συμβουλίου των εργαζομένων της Daimler, στελέχη νεοναζιστικών οργανώσεων επιχειρούν την τελευταία περίοδο να παρεισφρήσουν στη γερμανική εταιρεία μέσω «εναλλακτικών» συνδικαλιστικών φορέων. . (όλο το άρθρο)

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που έρχεται να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις της αγοράς, καθώς η ένταξη ενός «κανονικού» μοντέλου στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας που θα βρίσκει εφαρμογή στο «σώμα» του μικρού Ibiza, προς το παρόν δεν είναι σίγουρη. . (όλο το άρθρο)

Η Seat, στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, ανακοίνωσε και επίσημα το λανσάρισμα της νέας μάρκας, παρουσιάζοντας και το πρώτο της μοντέλο, το Cupra Ateca. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος