αυτοκίνητο

Για τους αμετανόητους Alfisti η εμπρός κίνηση θεωρείται κάτι σαν σκλαβιά. Ύστερα από 24 χρόνια, όμως, μπορεί κανείς να πει ότι βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. (όλο το άρθρο)


Προηγμένη τεχνολογία για το νέο Α120 της γαλλικής Alpine που επιστρέφει… δριμύτερη. . (όλο το άρθρο)

Για 4η φορά στην καριέρα του, ο Δημήτρης Δριβάκος, πάντα με την Κατερίνα Μπαντέ παραπλεύρως, θα λάβει μέρος στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο οδηγώντας το Honda Civic Type-R προδιαγραφών R3. . (όλο το άρθρο)

Οδηγός για το WRC 2017

17-1-2017 6:06 PM | 4τροχοί | σχετικά νέα

Ξεφυλλίστε και κατεβάστε τον οδηγό του WRC 2017. Το πλέον συναρπαστικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ των τελευταίων ετών είναι εδώ!  . (όλο το άρθρο)

«Και θέλουμε το Rhodes Circuit και το μπορούμε» ήταν το μήνυμα που έστειλε με την αυθόρμητη παρουσία του στο χώρο τέλεσης του Test Event πάνω από 15 χιλιάδες κόσμου, που δέχθηκε με θέρμη την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Rhodes Circuit. . (όλο το άρθρο)

Το δρόμο της ήπιας ανανέωσης διάλεξε η γερμανική εταιρεία, για τη συνέχεια της επιτυχημένης σταδιοδρομίας της 4άρας. . (όλο το άρθρο)

Ταξιδεύουμε στην ανατολική Πελοπόννησο καταλήγοντας στη Μονεμβασιά, έχοντας στη διάθεσή μας την τελευταία και αναβαθμισμένη εκδοχή του Opel Mokka, συνοδευόμενη από το χαρακτηριστικό «Χ». . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος