αυτοκίνητο

Η συνολική επένδυση θα γίνει στο Transportation Research Center (TRC) που βρίσκεται στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Honda στο Οχάιο των ΗΠΑ. . (όλο το άρθρο)


Το ταχύτερο αυτοκίνητο στην Πράσινη Κόλαση των 20,8 χλμ. στην κατηγορία των 4θυρων σεντάν έχει ιαπωνική σφραγίδα. (όλο το άρθρο)

Με ανακοίνωσή της η Pirelli έκανε γνωστό πως ολοκλήρωσε την έρευνα στο κλαταρισμένο ελαστικό του Sebastian Vettel, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με την περίπτωση του Kimi Raikkonen. . (όλο το άρθρο)

Η «911» ξεπερνά εκδόσεις και χρονολογίες. Στο αυτοκίνητο του αιώνα η διαχρονική αξία συνδέεται με ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, ένα lifestyle χωρίς ημερομηνίες και φτιασίδια. (όλο το άρθρο)

Η Skoda συνέχισε την ανοδική πορεία της το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς καθώς παρέδωσε 585.000 οχήματα σε όλο τον κόσμο, καταρρίπτοντας το περσινό της ρεκόρ κατά 2,8% (Ιανουάριος - Ιούνιος 2016: 569. (όλο το άρθρο)

Σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσπάθεια δημιουργίας καρτέλ στην ιστορία της γερμανικής κατασκευαστικής βιομηχανίας. . (όλο το άρθρο)

Με αφορμή την οδήγηση του νέου Seat Ibiza, ο ιθύνων νους της ισπανικής εταιρείας μάς εξηγεί το όραμά του για την επόμενη ημέρα. . (όλο το άρθρο)

Με την παρέλευση του χρόνου, τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσον αφορά τις εκπομπές, γίνονται όλα και αυστηρότερα. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μόνο τα τεχνολογίας Euro 6 αυτοκίνητα εισέρχονται στην κυκλοφορία και τώρα οδεύουμε για την τεχνολογία των Euro 7. (όλο το άρθρο)

Η ιταλικός ταύρος βλέπει τις πωλήσεις του να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο, κάτι που σίγουρα ικανοποιεί απόλυτα και τους Γερμανούς διοικούντες της διάσημης φίρμας από τη Sant’Agata της Ιταλίας. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος