αυτοκίνητο

Δεν είναι μόνο οι νέες Α-Class και G-Class που θα κλέψουν μεταξύ άλλων την παράσταση στο περίπτερο της Mercedes στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά και η φρεσκαρισμένη C-Class, σε εκδόσεις sedan και estate. . (όλο το άρθρο)


Η ιαπωνική εταιρεία ξεκινά την κατασκευή ενός ερευνητικού κέντρου στην Ιαπωνία, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ένα σύμπλεγμα πιστών που θα ενσωματώνει πολλές από τις χαρακτηριστικές στροφές και διαμορφώσεις του «μεγάλου» του Nurbugring. . (όλο το άρθρο)

Μια μοτοσικλέτα της «μεσαίας» κατηγορίας με τέτοιο υπόβαθρο έχουμε να δούμε από τους Ιταλούς εδώ και 5 χρόνια, με τελευταία των Corse μοϊκανών εκπροσώπων να είναι η 848 Evo, πίσω στο 2013. . (όλο το άρθρο)

Στόχος της Geely είναι να εξασφαλίσει τις απαραίτητες τεχνολογικές συμμαχίες με τη γερμανική εταιρεία επωφελούμενη των ηλεκτρικών και «αυτόνομων» κατακτήσεών της. . (όλο το άρθρο)

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το e-Evolution Concept της ιαπωνικής εταιρείας και παγκόσμια για το νέο Outlander PHEV του 2019. . (όλο το άρθρο)

Όπως προκύπτει από τη σχετική και επίσημη, όπως όλα δείχνουν, καταχώρηση του ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο), η αμερικάνικη εταιρεία ίδρυσε την περασμένη Πέμπτη την Tesla Greece. . (όλο το άρθρο)

Το Εποπτικό Συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας ενέκρινε χθες το όλο εγχείρημα ανακοινώνοντας την έλευση της ανοιχτής έκδοσης του VW T-Roc στην αγορά το 2020. . (όλο το άρθρο)

Το ρεπορτάζ φαίνεται να επαληθεύεται, με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία να μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα πως η κινεζική Geely και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτή, ο Li Shufu, αγόρασαν μετοχές της γερμανικής εταιρείας ύψους 9,22 δις δολαρίων. . (όλο το άρθρο)

Το Audi A6 έρχεται να προστεθεί στη ήδη μακρύ κατάλογο των νέων μοντέλων που θα δούμε σε λίγες μέρες από σήμερα στη Γενεύη. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος