αυτοκίνητο

Ο 1.600άρης κινητήρας TCe των 165 ίππων βρίσκει θέση κάτω από τα καπό του γαλλικού crossover. (όλο το άρθρο)


Με αποκλειστικό γνώμονα την αποφυγή καιτης παραμικρής επιπλέον επιβαρυντικής επίδρασης στο φυσικό περιβάλλον της πληγείσας από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχής της Βορειοανατολικής Αττικής, τα Σωματεία ΕΛ.Λ. (όλο το άρθρο)

Χάρη στα μαγικά των ανθρώπων του M Division, όλοι μας πλέον έχουμε έναν ακόμα πολύ καλό λόγο να χαμογελάμε. Και να ονειρευόμαστε, ασφαλώς. (όλο το άρθρο)

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η ομάδα που αποτελείται από προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έθεσε το πήχη πολύ υψηλά και βρέθηκε στον διαγωνισμό “FS Czech Republic”.. (όλο το άρθρο)

Ο Σουηδός κατασκευαστής «ετοίμασε» ένα νέο κουστούμι για την Regera των 1.500 ίππων το οποίο και παρουσίασε στην καθιερωμένη ετήσια συνάθροιση εξωτικών κατασκευών στο Monterey στις ΗΠΑ. (όλο το άρθρο)

Η VW δε χρειάστηκε να περιμένει τα επίσημα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 12 Σεπτεμβρίου προκειμένου να «αθροίσει» στη γκάμα του νέου Golf μια ακόμα έκδοση αμαξώματος. . (όλο το άρθρο)

Αποχαιρετούμε τη σημερινή γενιά της Χ3 με ένα εξαιρετικό δείγμα γραφής, με επετειακό χαρακτήρα και προνομιακή τιμή.  . (όλο το άρθρο)

Σκέφτεσαι πόσο απέχει το διεκπεραιώνω από το δημιουργώ και το συντονίζω, από το απογειώνω. . (όλο το άρθρο)

Η Porsche ολοκλήρωσε τις «επίπονες» δοκιμές εξέλιξης της νέας Cayenne. Που παρεμπίπτοντος αποκαλύπτεται επίσημα στις 29 Αυγούστου. (όλο το άρθρο)

Το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα eSports θα διεξαχθεί φέτος για τη Formula 1, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. . (όλο το άρθρο)

Το γερμανικό μοντέλο σπάει ταμεία. Ας είναι καλά οι αγοραστές της Κίνας. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος