αυτοκίνητο

Ο 1.600άρης κινητήρας TCe των 165 ίππων βρίσκει θέση κάτω από τα καπό του γαλλικού crossover. (όλο το άρθρο)


Η ιαπωνική εταιρεία ξεκινά την κατασκευή ενός ερευνητικού κέντρου στην Ιαπωνία, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ένα σύμπλεγμα πιστών που θα ενσωματώνει πολλές από τις χαρακτηριστικές στροφές και διαμορφώσεις του «μεγάλου» του Nurbugring. . (όλο το άρθρο)

Μια μοτοσικλέτα της «μεσαίας» κατηγορίας με τέτοιο υπόβαθρο έχουμε να δούμε από τους Ιταλούς εδώ και 5 χρόνια, με τελευταία των Corse μοϊκανών εκπροσώπων να είναι η 848 Evo, πίσω στο 2013. . (όλο το άρθρο)

Στόχος της Geely είναι να εξασφαλίσει τις απαραίτητες τεχνολογικές συμμαχίες με τη γερμανική εταιρεία επωφελούμενη των ηλεκτρικών και «αυτόνομων» κατακτήσεών της. . (όλο το άρθρο)

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το e-Evolution Concept της ιαπωνικής εταιρείας και παγκόσμια για το νέο Outlander PHEV του 2019. . (όλο το άρθρο)

Όπως προκύπτει από τη σχετική και επίσημη, όπως όλα δείχνουν, καταχώρηση του ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο), η αμερικάνικη εταιρεία ίδρυσε την περασμένη Πέμπτη την Tesla Greece. . (όλο το άρθρο)

Το Εποπτικό Συμβούλιο της γερμανικής εταιρείας ενέκρινε χθες το όλο εγχείρημα ανακοινώνοντας την έλευση της ανοιχτής έκδοσης του VW T-Roc στην αγορά το 2020. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος