αυτοκίνητο

Ο 1.600άρης κινητήρας TCe των 165 ίππων βρίσκει θέση κάτω από τα καπό του γαλλικού crossover. (όλο το άρθρο)


Ταχύτερος τόσο στο FP1, όσο και στο FP2 του Grand Prix των ΗΠΑ ήταν ο Lewis Hamilton, με τις Ferrari και Red Bull να παραμονεύουν. . (όλο το άρθρο)

Μια γεννημένη για την πίστα ειδική έκδοση της Lotus Elise.  . (όλο το άρθρο)

Dirt Games by Subaru!

20-10-2017 7:52 PM | 4τροχοί | σχετικά νέα

Όταν βρίσκεσαι παρασκευιάτικα σε χωμάτινη πίστα για να οδηγήσεις Subaru Forester αλλά και Kartcross της Speedcar, δε γίνεται να μην απολαύσεις τη γεμάτη από σκόνη και δράση ημέρα σου και τον ιδανικό επίλογο της εβδομάδας! (όλο το άρθρο)

Η Red Bull ανακοίνωσε κι επίσημα πως ο Max Verstappen θα παραμείνει στο δυναμικό της για τρία ακόμα χρόνια. . (όλο το άρθρο)

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του Arona, του πρώτου compact crossover στην ιστορία της Seat, οι οποίες ξεκινούν από τα 14.900 ευρώ για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις και τα 16. (όλο το άρθρο)

Η βρετανική εταιρεία αναζητά εναλλακτικά μονοπάτια προκειμένου να ενισχύσει τη μοναδικότητά της. Και φυσικά, τον κύκλο εργασιών της ανά τον κόσμο. (όλο το άρθρο)

Από την Lamborghini στην Audi Sport και από τις αρχές του επόμενου έτους, στο τιμόνι της Bugatti.  . (όλο το άρθρο)

Η ετήσια έρευνα του αμερικάνικου οργανισμού αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τους κερδισμένους και χαμένους της χρονιάς στον τομέα της αξιοπιστίας, αλλά συνάμα και ποια είναι τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων. Σε κάθε περίπτωση, τα συμπεράσματα που προκύπτουν παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. (όλο το άρθρο)

Έχοντας στις βασικές προτεραιότητες του σχεδίου κοινωνικών πρωτοβουλιών Πράξεις Ζωής την αντιμετώπιση της φτώχειας και της περιθωριοποίησης, η Interamerican συνεχίζει τη σταθερή συνεργασία της με τη ΜΚΟ Διογένης. . (όλο το άρθρο)

Η γερμανική εταιρεία καταγράφει αισθητή κάμψη στην κερδοφορία της πληρώνοντας το απαραίτητο για τις περιστάσεις τίμημα σε σχέση με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις των πετρελαιοκινητήρων της. . (όλο το άρθρο)

Διαχρονικά το υποστηρίζει και το αποδεικνύει ο Κώστας Στεφανής, που -ενημερωτικά- επέστρεψε στο STAR, και μάλιστα το έχει αποδείξει σε διάφορες περιπτώσεις (όλο το άρθρο)

Από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου η Karenta σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Karenta στην οδό Μενελάου 2 & Ερατούς στο Μαρούσι. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος