αυτοκίνητο

Στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ ThessDrive διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης . (όλο το άρθρο)


Το Medley Special Edition συμπληρώνει τη γκάμα του μοντέλου της Piaggio όντας εξοπλισμένο με τους υδρόψυκτους κινητήρες iGet στα 125 και 150 κ.εκ. (όλο το άρθρο)

Την Κυριακή 10/12 πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση των σωματείων που έχουν αναλάβει να διεξάγουν τους αγώνες για τα Κύπελλα Ράλλυ και Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας για το 2018. . (όλο το άρθρο)

Η Audi εγκαταλείπει τα σχέδια πώλησης της ιταλικής εταιρείας κατασκευής μοτοσικλετών διαβεβαιώνοντας σήμερα μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Rupert Stadler, πως η αναπτυξιακή της πορεία είναι απόλυτα εξασφαλισμένη στους κόλπους του VW Group. Μέχρι νεοτέρας, ασφαλώς. (όλο το άρθρο)

Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε χθες τη σύναψη 26 νέων συμφωνιών συνολικού ύψους 1,3 δις ευρώ που αφορούν στην κατασκευή μονάδων και προϊόντων εντός της επικράτειάς της σε συνεργασία με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. . (όλο το άρθρο)

Ο ιδιοκτήτης της Tech 3 προαναγγέλλει τη φυγή του Johann Zarco αλλά και ευρύτερες ανακατατάξεις στην ομάδα του από το 2019 και μετά. . (όλο το άρθρο)

Δεκάδες είναι οι ιδιοκτήτες ανά τον κόσμο που αντιμετωπίζουν προβλήματα αξιοπιστίας με τον EcoBoost κινητήρα των 2,3 λίτρων του Focus RS, με τη Ford όχι μόνο να αναγνωρίζει την ύπαρξή τους, αλλά και να διαβεβαιώνει σήμερα μέσω εκπροσώπων της πως θα μεριμνήσει άμεσα, όπως ήδη έχει κάνει με όλα τα καταγεγραμμένα περιστατικά, ώστε να «γιατρευτούν» όλες οι επίμαχες κινητήριες μονάδες του σπορ μοντέλου (όλο το άρθρο)

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Karting της ΟΜΑΕ με εκπροσώπους των θεσμών Rotax Max Challenge και IAME Χ30 Challenge Greece 2018, προέκυψαν οι ημερομηνίες των αγώνων Karting του 2018. Στη συνέχεια, έλαβαν την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων (ΕΠ. (όλο το άρθρο)

Μια εξέλιξη που δρομολογήθηκε λόγω της νέας νομοθεσίας που επιβάλλει σε κάθε νέο ταξί που μπαίνει στην κυκλοφορία στην πόλη του Λονδίνου να διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 50 τουλάχιστον χιλιομέτρων. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος