αυτοκίνητο

Στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ ThessDrive διεξήχθη την Κυριακή 19 Μαρτίου η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης . (όλο το άρθρο)


Οι πάντοτε δραστήριοι Βαυαροί του Μ Division ρίχνουν μεγάλο βάρος στις επερχόμενες ειδικές εκδόσεις CSL και GTS ανταποκρινόμενοι έτσι στη διαφαινόμενα υψηλή ζήτησή τους. . (όλο το άρθρο)

Η κορυφαία έκδοση του pick-up μοντέλου της Fiat Professional θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην έκθεση Van & Truck(4-6/11), ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το δει από κοντά και στην Aftokinisi Fisikon (11-19/11).   . (όλο το άρθρο)

Peugeot Vision Gran Turismo

19-10-2017 10:45 AM | 4τροχοί | σχετικά νέα

Αγωνιστείτε εικονικά στο τιμόνι των Peugeot L500 R Hybrid Vision Gran Turismo & L750 R Hybrid Vision Gran Turismo (όλο το άρθρο)

Που αλλού, στη διάσημη γερμανική πίστα-ειδική διαδρομή των 20+ χλμ. . (όλο το άρθρο)

Στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, Συνέντευξη Τύπου ενόψει του 2ου Dirt Games ΑΣΜΑ, που πραγματοποιείται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) με την βοήθεια του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο. (όλο το άρθρο)

Η βρετανική εταιρεία το επιβεβαίωσε και δε μένει παρά να κάνουμε λίγους ακόμα μήνες υπομονή έως την πλήρη αποκάλυψη του πιο hardcore μοντέλου της McLaren. . (όλο το άρθρο)

Σε μία πίστα-ορόσημο για την F1 στην άλλη μεριά του Ατλαντικού συνεχίζεται το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα. . (όλο το άρθρο)

Ένα υδρογονοκίνητο και 6θέσιο πρωτότυπο φέρνει στο φως η Toyota. . (όλο το άρθρο)

Η απόφαση οφείλεται στη μειωμένη εμπορική απήχηση των μοντέλων των Alfa Romeo και Maserati στην αγορά της Κίνας. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος