αυτοκίνητο

Έγκυρα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου αναφέρουν πως η Toro Rosso συμφώνησε με τη Honda για προμήθεια μονάδων ισχύος ως το τέλος του 2020. . (όλο το άρθρο)


Η ανεξάρτητη πλέον Polestar ξεκίνησε τις εργασίες κατασκευής ενός δικού της εργοστασίου που με έδρα την Κίνα θα παράγει ένα νέο υβριδικό σπορ κουπέ μοντέλο με 600 ίππους.  . (όλο το άρθρο)

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε διεθνή δημόσιο διαγωνισμό με σκοπό την ανάθεση σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών για τη χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού. . (όλο το άρθρο)

Η νέα εξόρμηση του Fernando Alonso στα «χωράφια» του WEC δείχνει την πρόθεση του Ισπανού να ανοίξει πολλά… μέτωπα, ακολουθώντας μία τακτική που σπανίζει στις μέρες μας (όλο το άρθρο)

Η LeasePlan Corporation NV ανακοίνωσε στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP23), που γίνεται στη Βόννη, την έναρξη ενός πιλοτικού προγράμματος ηλεκτρικών οχημάτων για επιχειρήσεις. . (όλο το άρθρο)

Η γερμανική εταιρεία είναι έτοιμη να μας αποκαλύψει στα τέλη του μήνα τη νέα Mercedes CLS. . (όλο το άρθρο)

Προβλήματα στο ηλεκτρικό χειρόφρενο και σε συγκεκριμένη ασφάλεια του ηλεκτρικού κυκλώματος που μπορεί να οδηγήσει σε πτώση στην απόδοση υποχρεώνουν την ιαπωνική εταιρεία να προβεί στις ΗΠΑ σε ανάκληση συγκεκριμένου αριθμού αντιτύπων των C-HR και Prius. . (όλο το άρθρο)

Μια ακόμα υπερκατασκευή που γεννήθηκε για να κυκλοφορεί στους δρόμους αλλά πρωτίστως στις πίστες. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος