πολιτισμός

Βαρόνος του Χαρτούμ και ιδιοκτήτης νησιού στον Νείλο - στο ύψος του Ασουάν -, μπορεί να υπήρξε γενικός διοικητής του Ινδικού Στρατού και (όλο το άρθρο)


Στο ρινγκ προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση «All Hands and Hearts» της Πέτρα Νέμτσοβα, μπήκαν χρηματιστηριακά (όλο το άρθρο)

Το εγχείρημα ξεκίνησε την προηγούμενη θεατρική περίοδο και προϋπέθετε τη σπονδυλωτή παρουσίαση ενός από τα πιο εμβληματικά έργα της μεταπολεμικής (όλο το άρθρο)

«Μαζί  Ή τίποτα»: Η Κάτια περιμένει τη σειρά της να καταθέσει στο δικαστήριο. Εχουν προηγηθεί μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας, εξευτελιστικές. (όλο το άρθρο)

«Είναι δύσκολο να συγκρίνεις μια σειρά από δέκα τραγούδια που ακούς για πρώτη φορά με ό,τι ήδη ξέρεις, με ό,τι έχει κυλήσει μέσα στις φλέβες (όλο το άρθρο)

Επιστράτευσε έφιππους αστυνομικούς για να «μαντρώσουν» τους επισκέπτες μιας γκαλερί. Υποχρέωσε όσους ήθελαν να γνωρίσουν τους νέους εκθεσιακούς. (όλο το άρθρο)

Χιλιάδες μικρές χρωματιστές κουκκίδες καταλαμβάνουν τον καμβά του Ντέμιαν Χερστ. Οχι σαν εκείνες τις μεγάλες και ξεκάθαρες βούλες που είχε δείξει. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος