πολιτισμός

Πώς μπορεί να προστατευτεί ένα κορυφαίο, αλλά ημιτελές κτίριο, δείγμα του αθηναϊκού μοντερνισμού, χωρίς ο χαρακτηρισμός να εμποδίζει την πολιτιστική (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Με κανέλα ή με σοκολάτα, με σιρόπι ή και με γέμιση, οι λουκουμάδες είναι σίγουρα το γλύκισμα που φέρνει σε όλους  μνήμες από την παιδική μας ηλικία. Μπορεί να φαίνονται πολύ απλοί στην παρασκευή τους, όμως αν έχετε δοκιμάσει να τους φτιάξετε στο σπίτι θα έχετε διαπιστώσει ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη συναυλία της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι στο «Παλλάς» ο πρώην Γάλλος πρόεδρος γυμνάστηκε στο κέντρο της Αθήνας (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η Μαριάνα Ευστρατίου, με το χαρακτηριστικό-ευαίσθητο ηχόχρωμα της φωνής της, σε συνδυασμό με την ευγενική-δωρική παρουσία της και έχοντας στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες όπως αυτή με τον Μάνο Χατζιδάκη και τον Μίμη Πλέσσα είναι μία από τις σπουδαιότερε Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Η καριέρα της ξεκινά τη δεκαετία του ’80 σε συνεργασία με τον Κώστα Μπίγαλη […] Το post Μαριάνα Ευστρατίου  (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος