πολιτισμός

Για τρίτη χρονιά το θέατρο Πόρτα συνεχίζει το παράλληλο πρόγραμμά του. Φέτος, οι «Τρίτες Παράλληλες», όπως είχε γίνει γνωστό το εγχείρημα, αλλάζουν. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Κάπου το 2000 η Άντζελα Μπρούσκου πρωτοδιάβασε το τελευταίο έργο της Σάρα Κέιν «Ψύχωση 4.48», σε μια στιγμή τυχαία μέσα στο χρόνο. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Πώς διαμορφώνονται έξι work in progress έργα μέσα από την καλλιτεχνική συνομιλία. Στην 3η πλατφόρμα έξι καλλιτέχνες δημιουργοί έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αναπτύξουν διάλογο επί του έργου τους με έξι επιλεγμένους καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών: τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, την Ίρις Καραγιάν, τον Ευριπίδη Λασκαρίδη, τη Σοφία Μαυραγάνη, τον Αλέξανδρο Μιστριώτη και την […] The post (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο Λευτέρης Πανταζής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, ένα ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Νάζη που το τελευταίο διάστημα μας απογειώνει με τις επιτυχίες του. Το κομμάτι τιτλοφορείται “Πωπωπω” και είναι σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και στίχους του ίδιου και του Valentino. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο Stelios Mac στο Nelly’s

26-4-2017 4:35 PM | music-dreams | σχετικά νέα

O μουσικός και τραγουδιστής σε αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως οι Λάκης Παπαδόπουλος, Σακης Μπουλας, Πασχάλης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλης Εμιρλής, Όναρ και The Beatles Live Tribute Band, έρχεται για να μας παρασύρει στη μουσική «δίνη» του, επαναφέροντας το urban rock στην πόλη μας. Μ’ ένα non-stop πάρτι, θα παρουσιάσει ξένες κι ελληνικές κλασικές επιτυχίες από […] The (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο Αντρές Σεγκόβια θεωρείται στον κόσμο της κλασσικής μουσικής και ειδικότερα της κλασσικής κιθάρας μυθική προσωπικότητα που συνέβαλλε καθοριστικά στην ανάδειξη και καταξίωση του οργάνου αυτού ως συναυλιακού και σολιστικού. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής Χρήστος Ανδρουλάκης παρουσιάζει επίσημα το άκρως ξεσηκωτικό λαϊκό hit με τίτλο «Την έχουμε μεγάλη»! Σε στίχους της Jenny Tsiko και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη, του δημιουργού πολλών επιτυχιών, πρόκειται για ένα τραγούδι που από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του έγινε, κυριολεκτικά, Viral! Το τραγούδι έβαλε φωτιά στις πίστες και τα club της Β. Το post Χρήστος Ανδρουλά (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Η Δισκογραφική εταιρία Real Music, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Label στην Ελληνική μουσική σκηνή σε όλα τα είδη της, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια δουλειά του καταξιωμένου λαϊκού ερμηνευτή Σπύρου Σαραμάντη που επιστρέφει δυναμικά στην πιο ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας του με ένα τραγούδι που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και Το post Σπύρος Σαραμάντης “Χίλι (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος