πολιτισμός

Την άμεση πραγματοποίηση αυτοψίας στις νέες, σημαντικές βυζαντινές αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στις δυο εισόδους του σταθμού «Αγία Σοφία», (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «Με εισήγηση για κινητοποιήσεις» συγκαλείται εκτάκτως για την Πέμπτη 29/6 το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), ύστερα από απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας. Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και οι φήμες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να έχει βρει νέο έρωτα. sienna2. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Μία εντυπωσιακή αλλαγή αποφάσισε να κάνει η Εβελίνα Παπούλια στα μαλλιά της κι όχι μόνο τα έκοψε αλλά τα έβαψε και ξανθά! Η ηθοποιός θέλησε να μας δείξε τη νέα της εντυπωσιακή αλλαγή με μία φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram και πραγματικά μας άρεσε πολύ. Δείτε την αλλαγή που έκανε:. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η δήλωση του πρόεδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ περί κατασπατάλησης των χρημάτων από πολίτες των χωρών του ευρωπαϊκού νότου σε ποτά και γυναίκες. Λίγο καιρό αργότερα, οι χώρες του ευρωπαϊκού αποφάσισαν να δώσουν μια διαφορετική απάντηση στα στερεότυπα μέσω του πολιτισμού. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο Sold Out παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντροφιά με τον Χρήστο Δάντη, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα. Αυτή την φορά στην παρέα βρίσκονται οι Μέλισσες. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος