πολιτισμός

Δεκαεννέα κατάγματα σε όλο της το σώμα ήταν το αποτέλεσμα μιας μετωπικής σύγκρουσης για την ηθοποιό Αγλαΐα Παππά. Στον δρόμο προς το Πόρτο Χέλι,. (όλο το άρθρο)


Περισσότεροι από 100 οργανισμοί που αναπτύσσουν περιβαλλοντικές δράσεις θα επιχορηγηθούν με 20 εκατ. δολάρια από το ίδρυμα του Λεονάρντο Ντι. (όλο το άρθρο)

Ο τόνος στην παρουσίαση για τη νέα σεζόν του θεάτρου Πόρτα δόθηκε από τα πρώτα λόγια του Θωμά Μοσχόπουλου: «Δεν θα σώσουμε το ελληνικό θέατρο, (όλο το άρθρο)

Η αρχική καταψήφιση του προγράμματος από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, τον περασμένο Ιούλιο, αποδείχθηκε σκόπελος που τελικά ξεπεράστηκε (όλο το άρθρο)

Στην περίπτωσή του, την περίπτωση ενός χαμηλόφωνου εργάτη της μουσικής, δεν είναι υπερβολή μiα παραδοχή: ότι μέσα από το έργο του καθρεφτίζεται (όλο το άρθρο)

Στη Βηρυτό και στη φουάρ της πρωτεύουσας του Λιβάνου (Beirut Art Fair) ταξιδεύει για πρώτη φορά η Kapopoulos Fine Arts. Από τις 21 έως τις 24. (όλο το άρθρο)

Ο Δημήτρης Σεϊτάνης, που έφυγε προχθές από τη ζωή, ήταν από τους χαμηλόφωνους εργάτες του παιδικού θεάτρου. Είχε συνεργαστεί (1987-1994) ως ηθοποιός. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος