πολιτισμός

Με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη», που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής (όλο το άρθρο)


Διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες αναζητά η Ελένη Μενεγάκη και ήδη ξεκινά μια νέα δουλειά, πολλά υποσχόμενη. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα. (όλο το άρθρο)

Ενώ η χρήση της γούνας στη μόδα αποτελεί θέμα συνεχών συζητήσεων επί χρόνια, φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα η αντιπαράθεση εντείνεται. Κατά. (όλο το άρθρο)

Η «Κωνσταντινούπολη» της Μπέτανι Χιουζ (πρωτότυπος τίτλος Istanbul) είναι το αποτέλεσμα δέκα ετών έρευνας και πέντε ετών συγγραφής. Κείμενο επτακοσίων. (όλο το άρθρο)

Αριστοφανικά

17-3-2018 10:00 AM | τα νέα | σχετικά νέα

Συμπληρώθηκαν εξήντα χρόνια από τότε που ο Αιμίλιος Χουρμούζιος, διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και το ΔΣ του ιδρύματος ενέκριναν την πρόταση (όλο το άρθρο)

Γνωρίζουμε από παλαιότερες επισκέψεις στη βιβλιοθήκη του φαντασιακού χωροχρόνου, αλλά και σε εμβληματικά πονήματα περί των καβαλιστών, ότι «Γκόλεμ (όλο το άρθρο)

Ελάχιστα μυθιστορήματα έχουν δώσει φωνή σε ένα αγέννητο βρέφος. Η διαμάχη γύρω από τις επιδράσεις της περιόδου της κυοφορίας στον μελλοντικό. (όλο το άρθρο)

Τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) έδωσαν ομόφωνα, το «πράσινο φως» στα αιτήματα της εταιρείας «Βασίλειος Κωστέτσος ΕΠΕ», αφενός (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος