πολιτισμός

Μια από τις πιο επιδραστικές σειρές επιστημονικής φαντασίας στη βρετανική (και όχι μόνο) τηλεόραση γυρίζει σελίδα: στην επόμενη σεζόν του «Doctor (όλο το άρθρο)


Μεγάλος αριθμός χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων, πολλά χάλκινα εργαλεία, ιδίως καλλωπισμού, περισσότερα από 200 λίθινα αγγεία και από 65 σφραγίδες (όλο το άρθρο)

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλοι μας, μα όλοι μας, έχουμε – ή, είχαμε κάποτε – ένα σωσία, κάπου στον πλανήτη. Κάποιοι, μάλιστα, αναζητούν. (όλο το άρθρο)

Με έναν καλλιτέχνη που συνδέθηκε με τη διαδρομή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ταυτίζεται μία από τις αναμενόμενες παραγωγές της νέας σεζόν. Οι. (όλο το άρθρο)

Αυτό που ακουγόταν από τον περασμένο Αύγουστο ως ευσεβής πόθος του Διοικητικού Συμβουλίου «Φάρις» στην Καλαμάτα επιβεβαιώθηκε χθες ύστερα από (όλο το άρθρο)

Το ρεπερτόριο στην πρώτη σκηνή της χώρας ήταν λίγο-πολύ γνωστό, αλλά κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ξεδιπλώθηκε με την απαιτούμενη επισημότητα (όλο το άρθρο)

Στην περίπτωσή του συναντιούνται η αρχιτεκτονική ιστορία (ανεγέρθηκε δίπλα στα τείχη των Αθηνών), ο ισχυρός συμβολισμός και οι νέες τεχνολογίες (όλο το άρθρο)

Οι γραμμές του τρένου στον Βοτανικό γίνονται από σήμερα έως τις 24 του μήνα σημείο αναφοράς για το φεστιβάλ Κάτω από τις Γραμμές, που φιλοδοξεί (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος