πολιτισμός

Λογοπαίγνιο των λέξεων έρωτας και γέροντας και ταυτόχρονα κρητική ονομασία του δίκταμου, το γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες βοτάνο, (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα για το θέατρο, η Ελληνίδα δημιουργός θα ανεβάσει το διάσημο έργο του Γερμανού συγγραφέα στο Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Εν αναμονή του 40ού Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας, γνωρίζουμε καλύτερα τις ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος και τους δημιουργούς τους. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Με μία ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook αποκάλυψε η Ελένη Βαΐτσου το ότι επιτήδειος εκμεταλλεύεται το όνομά της , έχοντας δημιουργήσει ένα ψεύτικο διαδικτυακό προφίλ (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Στο Κάστρο του Μολύβου θα ηχεί από απόψε και για ένα τετραήμερο κλασική μουσική. Στο μαγευτικό κάστρο της Λέσβου 21 διακεκριμένοι μουσικοί, που έχουν φτάσει στο νησί από διάφορα μέρη του κόσμου, θα δημιουργήσουν μουσικά σύνολα με στόχο να εξερευνήσουν την ιαματική δύναμη της μουσικής και να προσεγγίσουν την έννοια της «κάθαρσης» που αποτελεί τη […] The post Στο Κάστρο Μολύβου με κλασική μουσ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος