πολιτισμός

Λογοπαίγνιο των λέξεων έρωτας και γέροντας και ταυτόχρονα κρητική ονομασία του δίκταμου, το γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες βοτάνο, (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Οι τρεις τελείες ευθυγραμμίστηκαν κάπου το 2013, όταν ο Γιώργος, η Ήρα και ο Γιάννης αποφάσισαν να μοιραστούν το ίδιο στούντιο. Σχεδιαστής ο πρώτος, εικαστικοί οι άλλοι δύο, εφαρμόζουν τις τέχνες και τις τεχνικές τους σε custom, upcycle ready-mades και everyday έπιπλα και αντικείμενα με κύριο υλικό το ξύλο και συστατικά από design θραύσματα του […] The post The Three Dots: Τρεις “τελεί (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Οκτώ ηθοποιοί, οκτώ καρέκλες, τρία τραπέζια, η μεγάλη πόρτα πάνω σε ένα πατάρι επί σκηνής, ένα μικρόφωνο που εμφανίζεται αργότερα. Ετσι, δίχως. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ένα παιχνίδι μνήμης και ανάκλησης των πιο αθώων συναισθημάτων στήνει ο Απόστολος Ρίζος. Οδηγός σε αυτό το ταξίδι στην σήραγγα του χρόνου η δημιουργία. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Λίγο πριν την επίσημη πρώτη προβολή της νέας ταινίας «Star Wars: The Last Jedi» στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο διάσημος σχεδιαστής υποδημάτων Κριστιάν Λουμπουτέν, το γιορτάζει με το δικό του δημιουργικό τρόπο και για καλό σκοπό (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος