πολιτισμός

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ο Αμερικανός κινηματογραφιστής Τζορτζ Ρομέρο, ο «πατέρας» για πολλούς των ταινιών ζόμπι. Η θρυλική του. (όλο το άρθρο)


Αζύγιαστος χρόνος

18-11-2017 10:00 AM | τα νέα | σχετικά νέα

Καλοκαίρι, με μισόκλειστες τις γρίλιες μεσημέρι, μ' ανοιχτό πουκαμισάκι στα ίδια μέρη, λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος και το τραγούδι του αποπνέει (όλο το άρθρο)

Να το σημειώσουμε από την αρχή: από τη στιγμή που το «Ταξίδι στη Νέα Υόρκη» του Νίκου Μπακουνάκη θα μπορούσε να έχει γραφεί ως ένα άκρως ενδιαφέρον (όλο το άρθρο)

Μετά το «Την Κυριακή έχουμε γάμο» (Διόπτρα, 2015), ο Γιάννης Ξανθούλης ανανεώνει το ραντεβού του με το πιστό και πολυάριθμο κοινό του. Το νέο. (όλο το άρθρο)

Λέμε ότι το 25% του ΑΕΠ που έχασε η Ελλάδα τα χρόνια αυτά της μνημονιακής κρίσης είναι ποσοστό απώλειας που αντιστοιχεί σε χώρα που εξέρχεται (όλο το άρθρο)

Η Ιστορία δεν θα πάψει να επανακάμπτει στη ζωή μας διαρκώς, είτε το θέλουμε είτε όχι, άλλοτε χάρη σε φωτογραφίες σημαδιακές όπως αυτή που σχολιάζει (όλο το άρθρο)

Ξεκίνησαν να συλλέγουν μοτίβα από αντικείμενα του παρελθόντος. Κάθε σχήμα  αγγείου, κάθε μορφή σε κέντημα ή σε υφαντό  ακόμη και θραύσματα. (όλο το άρθρο)

Σε μια συνέντευξη, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, το περιοδικό «Δίφωνο» αποδίδει στην ανερχόμενη τότε Μελίνα Κανά την «εσωτερική θεατρικότητα» (όλο το άρθρο)

Ολα ξεκίνησαν τον κρύο χειμώνα του 2011, όταν κάπου εκεί στα στενά της Βικτώριας, σε έναν πολυχώρο με το εξερευνητικό όνομα «Παραπέρα», εννιά (όλο το άρθρο)

Θεωρείται από τις πρώτες περιοχές της ευρωπαϊκής ηπείρου που κατοικήθηκαν από τον άνθρωπο, ήδη από την κατώτερη (αρχαιότερη) παλαιολιθική εποχή, (όλο το άρθρο)

Το τραγούδι «Despacito» απέσπασε τα περισσότερα βραβεία στη χθεσινή, 18η απονομή των Latin Grammy Award. Οι Λούις Φόνσι και Ντάντι Γιάνκι. (όλο το άρθρο)

Φρικτό χαρακτήρισε το γεγονός ότι κάθε μέρα και μία νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, η Αμερικανίδα ηθοποιός, (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος