πολιτισμός

Δικαστήριο της Μινεσότα έδωσε σήμερα τη λύση στη μακρά δικαστική διαμάχη που είχε ξεκινήσει μετά τον θάνατο του Πρινς, καθώς αποφάνθηκε ότι τα (όλο το άρθρο)


Εκδήλωση προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη «Σαλός Θεού. Ο μυστικός Μίκης», πραγματοποιείται τη Δευτέρα. (όλο το άρθρο)

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής Μαντόνα, αποκάλεσε τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα «τον μελλοντικό πρόεδρο του Μαλάουι» σε μήνυμα της στο Twitter εξαίροντας (όλο το άρθρο)

Το πρώτο του ντοκιμαντέρ γυρισμένο σε τρία σημεία του πλανήτη και αφιερωμένο στη δράση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ActionAid Ελλάς» ετοιμάζει (όλο το άρθρο)

Δεν λένε πολλοί ότι η ευτυχία περνάει από το στομάχι; Αν είναι έτσι, μήπως μπορούν να συνδυαστούν δύο ευτυχίες: αυτή του στομαχιού κι αυτή της (όλο το άρθρο)

Υπό διαφορετική συγκυρία το εγχείρημα θα μπορούσε να αποτελεί πρόκληση καθώς συνδέεται με αρκετές πρωτιές. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα. (όλο το άρθρο)

Ανάσα δεν μπορεί να πάρει, όπως φαίνεται, το Θεατρικό Μουσείο καθώς τη στιγμή που το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωνε - χθες - πως βρήκε λύση (όλο το άρθρο)

Η Οπερα του Παρισιού  τον επόμενο χρόνο συμπληρώνει 350 έτη λειτουργίας αλλά αντιστέκεται στη φθορά του χρόνου ανανεώνοντας τον κύκλο των (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος