πολιτισμός

Εν αναμονή του 40ού Φεστιβάλ ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας, γνωρίζουμε καλύτερα τις ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος και τους δημιουργούς τους. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου παρουσιάζει στο Bios την παράσταση "Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω", από την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017. The post Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω, με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου στο Bios appeared first on CultureNow. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός, μάς καλωσόρισε σήμερα στο «Σχολείο της Αθήνας – Ειρήνη Παπά» όπου παρουσίασε το Ρεπερτόριο και τις Δράσεις του Εθνικού για την καλλιτεχνική περίοδο 2017-18. The post Εθνικό Θέατρο: Ρεπερτόριο και Δράσεις 2017-2018 appeared first on CultureNow. (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Εχοντας προσωρινά εγκατασταθεί στο 40ό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το Flix υπόσχεται να δει όλες τις ταινίες του Εθνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος και να σας μεταφέρει εντυπώσεις. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Σε μία βραδιά που η τηλεόραση απέδειξε σωστή πολιτική θερμοκρασία και επέλεξε βραβεία με τόλμη, μία στιγμή της απονομής υπενθύμισε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα από το (ατυχές) χιούμορ. . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου, το Διεθνές Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων Animasyros επιστρέφει στην Ερμούπολη για την 10η, επετειακή, πιο πλούσια διοργάνωσή του. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα και ραντεβού στη Σύρο! . (όλο το άρθρο)

πολιτισμός

Νέο στην καρδιά, χάρη στους συμμετέχοντες δημιουργούς, το Φεστιβάλ Δράμας ξεκίνησε χτες βράδυ με γενέθλια τούρτα και μια μαζεμένη τελετή. . (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σύμφωνα (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Δημήτρης Μάρκος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του με τον Γιώργο Λιάγκα, πριν από πολλά χρόνια, στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος