πολιτισμός

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο τηλεοπτικός Μάνι αποφάσισε να «αποχαιρετίσει» τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)


ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣTα λείψανα  του ιερού της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην Αμάρυνθο ανακάλυψε, μετά από  εκατό και πλέον  χρόνια έρευνας, ομάδα αρχαιολόγων της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Ελλάδα  σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας. Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ BOVARYΑπό τότε που έκανε το ντεμπούτο του, μαθητής λυκείου ακόμα, μέχρι σήμερα, η πορεία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποδείχτηκε ξεχωριστή. Το παιδί που ονειρευόταν να γράφει σενάρια, κατάφερε και σενάρια να γράψει και ταινίες να φτιάξει. (όλο το άρθρο)

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Το ταξίδι του Οδυσσέα για την Ιθάκη ξαναρχίζει από τον Κήπο του Μεγάρου, με 200 αναγνώστες να ζωντανεύουν με τις φωνές τους την «Οδύσσεια» σε μια Ολονύχτια Συμμετοχική Ανάγνωση που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της επόμενης μέρας.  Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)

«Έφυγε» το Σάββατο από τη ζωή ο Δημήτρης Σεϊτάνης, ένας «εργάτης» του παιδικού θεάτρου, συγγραφέας, σεναριογράφος, δάσκαλος, ηθοποιός.  Κατηγορία: Πολιτισμός. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος