πολιτισμός

Αψηφώντας τους νόμους της φυσικής, αλλά και της παραδοσιακής τέχνης του βίντεο οι γνωστοί «κουμπάροι» Τάκης Γιαννούτσος και Γιάννης Ντρενογιάννης διακτινίζονται στο υπερπέραν και σε 360 μοίρες πατώντας απλά ένα κουμπί. Το κουμπί της Τηλεμεταφοράς– ή του “Τελεπορτέσιο” για όσους μιλούν την αγγλική-αποτελεί μοναδική ελληνική πατέντα η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά με συστήματα καταγραφή (όλο το άρθρο)


Ανοικτές βιβλιοθήκες περισσότερες βραδινές ώρες και τις Κυριακές ώστε να «περιοριστούν οι (μορφωτικές και κοινωνικές) ρωγμές», ζήτησαν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και η υπουργός Πολιτισμού Φρανσουάζ Νισέν κατά την επίσκεψή τους στη βιβλιοθήκη της πόλης Λε Μιρό, στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού. Σήμερα, μόνο 130 από τις 16. (όλο το άρθρο)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Daniel Craig επιβεβαίωσε την επιστροφή του για την πέμπτη και τελευταία ταινία του ως 007. Από τότε πολλά σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ποιος θα σκηνοθετήσει την ταινία, με τον Dennis Villeneuve να κερδίζει πόντους στην αρχή εξαιτίας της υποστήριξης από τον Craig. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος