πολιτισμός

Όπως ανακοίνωσαν οι Tuxedomoon στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, ο μπασίστας της μπάντας, Peter Principle Dachert πέθανε στα 63 του χρόνια. Βρέθηκε στο δωμάτιό του στο Les Ateliers Claus στις Βρυξέλλες όπου οι Tuxedomoon προετοίμαζαν μία νέα περιοδεία και έγραφαν μουσική. (όλο το άρθρο)


Ο εξαιρετικός εκθεσιακός χώρος Art Space / Studio 265 στην καρδιά του Αιγαίου, την Πάρο, θα  φιλοξενήσει τον Αύγουστο την έκθεση του ταλαντούχου σχεδιαστή Σπύρου Κοντάκη με τίτλο “no Man is an island”. Τα εγκαίνια της έκθεσης χειροποίητων αντικειμένων & επίπλων θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017. (όλο το άρθρο)

Στη Ρόδο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Αθήνα και την Ελευσίνα θα πραγματοποιήσει τον Σεπτέμβριο η Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων (Greek-Turkish Youth Orchestra) που αποτελείται από 60 και πλέον χαρισματικούς νέους Έλληνες και Τούρκους μουσικούς, ηλικίας 18 έως 28 ετών, και διανύει τη δέκατη επιτυχημένη της χρονιά. Στη φετινή της περιοδεία, την ορχήστρα θα διευθύνει η […] The post Η Ελληνοτουρκ (όλο το άρθρο)

Οι έρευνες για τις ρίζες του παγωτού, αυτής της λατρευτής καλοκαιρινής συνήθειας, δεν αποκαλύπτουν και πολλά κατά την διάρκεια των χρόνων. Ο αρχαίος Έλληνας Μέγας Αλέξανδρος έλεγαν ότι απολάμβανε το παγωτό του με μέλι, ο Μάρκο Πόλο, επίσης, φαινόταν να εκδηλώνει μια ιδιαίτερη προτίμηση για ένα παρόμοιου τύπου σορμπέ παγωτού καθώς ταξίδευε στην Ανατολή ενώ, […] The post ”I scream, You s (όλο το άρθρο)

Ένα πολυθεματικό, διαδραστικό και εκπαιδευτικό φεστιβάλ, που απευθύνεται σε παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι και την εφηβεία (0-18 ετών), σε γονείς, εκπαιδευτικούς, ομάδες και επαγγελματίες, θα φιλοξενηθεί στις αρχές του φθινοπώρου στη Θεσσαλονίκη. Είναι το πρώτο Kidot Festival που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο δημαρχείο, με τη […] The post Θεσσ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος