οικονομία

Ένταση επικράτησε στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου, στη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιούν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενάντια στην συγκέντρωση που προγραμματίζουν το απόγευμα εθνικιστικές οργανώσεις. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Συνολικός αριθμός 27 συγκροτημάτων με διαμερίσματα απέτυχαν στις δοκιμαστικές διαδικασίες αντιμετώπισης πυρκαγιάς, μετά τις τραγικές εξελίξεις στον πύργο (Grenfell Tower) όπου και βρήκαν τον θάνατο 79 άνθρωποι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσ η βρετανική κυβέρνηση (όλο το άρθρο)

τοπικά

Λαβράκι έβγαλε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου με τη σύλληψη δύο ανδρών για κατοχή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, όπως η ηρωίνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 44 και 47 ετών οι οποίοι έπεσαν στη φάκα των αστυνομικών μετά από επιχείρηση στην περιοχή του Γιόφυρο την ώρα που ήταν έτοιμοι να διακινήσουν τον λευκό θάνατο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ Ξερολιθιές ή λιόδεντρα σε φόντο γαλάζιο, παραλίες με άμμο ή με βότσαλο, λευκά ξωκλήσια και ασβεστωμένα καλντερίμια ή επτανησιακή αρχιτεκτονική και βενετσιάνικα καντούνια, καντάδες με μαντολίνα ή πανηγύρια με τσαμπούνες, ροκιές σε καθιερωμένα κλαμπάκια ή συναυλίες κλασικής μουσικής; Παξοί vs Ιος.. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος