οικονομία

«Παγώνει» η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το διπλασιασμό του συνολικού ποσού που έχει διατεθεί για το «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ» από τα 350 εκατ. ευρών, στα 700 εκατ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΤΑ 700 ΕΚΑΤ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤον διπλασιασμό του συνολικού ποσού που έχει διατεθεί για το «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ», από τα 350 εκατ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τον διπλασιασμό του συνολικού ποσού που έχει διατεθεί για το «Εξοικονομώ κατ' Οίκον ΙΙ», από τα 350 εκατ. ευρώ στα 700 εκατ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τον διπλασιασμό του συνολικού ποσού που έχει διατεθεί για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ» από τα 350 στα 700 εκατομμύρια ευρώ ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ομαλά συνεχίστηκε την Τετάρτη, για τρίτη ημέρα, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες, (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το διπλασιασμό των πόρων του εξοικονομώ ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντας Γιώργος Σταθάκης ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι αιτούντες πολίτες (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣΤις τρεις πρώτες ημέρες καλύφθηκε ο διαθέσιμος προϋπολογισμός για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» για τις περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος