οικονομία

Αύξηση εμφάνισε τον Νοέμβριο του 2016 η βιομηχανική παραγωγή στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Eurostat. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

«Το πρώτο βράδυ στο ξενοδοχείο φάγαμε όλοι μαζί, γελάσαμε, αλλά ουσιαστικά ήδη από εκεί ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού άρχισαν οι περιορισμοί» (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης για το γάλα και το κρέας καθώς και πληρωμή του παραγωγού το αργότερο εντός 60 ημερών, προβλέπει (όλο το άρθρο)

τοπικά

Υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης για γάλα και για κρέας, καθώς και πληρωμή του παραγωγού το αργότερο εντός εξήντα ημερών, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑΟ Τζιμ Γιαννόπουλος θα καθίσει στο «τιμόνι» της Paramount Pictures, όπως ανακοίνωσε η Viacom, στην οποία ανήκει η εταιρεία παραγωγής. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ελληνοαμερικανός Τζιμ Γιαννόπουλος αναλαμβάνει σύντομα τα 'ηνία' της Paramount Pictures μετά από την απόφαση του στούντιο παραγωγής να… εξωθήσει σε παραίτηση τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Μπραντ Γκρέι μετά από 12 χρόνια.  . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης για γάλα και για κρέας, καθώς και πληρωμή του παραγωγού το αργότερο εντός εξήντα ημερών, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης για γάλα και για κρέας καθώς και πληρωμή του παραγωγού το αργότερο εντός εξήντα ημερών, προβλέπει νομοσχέδιο για τη σήμανση, διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων που αναρτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, «Τοπία», στην Κεντρική Σκηνή - Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΑΝ, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 19:00 (όλο το άρθρο)

πολιτική

Υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης για γάλα και για κρέας καθώς και πληρωμή του παραγωγού το αργότερο εντός 60 ημερών, προβλέπει νομοσχέδιο για τη σήμανση, διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων που αναρτήθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για διαβούλευση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η σειρά κινουμένων σχεδίων που είχε συμβούλους παιδαγωγούς, ανθρωπολόγους και ιστορικούς. Προβλήθηκε σε περισσότερο από 100 χώρες και έκανε θραύση στην ΕΡΤ… Δημιουργός της ήταν ο Άλμπερτ Μπαρίγιε, ένας γάλλος καρτουνίστας και ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Procidis, η οποία τις περασμένες δεκαετίες παρήγαγε πετυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων στη Γαλλία. (όλο το άρθρο)

blogs

Ποιες οι συμβουλές από ΕΦΕΤ όταν αγοράζουμε αυγά, τι πρέπει να προσέχουμε; Όλα τα αυγά (συμπεριλαμβανομένων των χύμα αυγών που πωλούνται στις Λαϊκές Αγορές θα πρέπει να φέρουν πάνω στο κέλυφος με καθαρά γράμματα τον διακριτικό αριθμό του παραγωγού υποστηρίζει ορθά ο ΕΦΕΤ. Αυτός ο διακριτικός αριθμός στα αυγά περιλαμβάνει: 1. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος