οικονομία

Αύριο Τρίτη 10 Οκτωβρίου θα γίνει η καταβολή 4.200 νέων κύριων συντάξεων, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του ΕΦΚΑ Αθανάσιος Μπακαλέξης. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Ξεκινά η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων τρίτου τριμήνου 2017 στους δικαιούχους που υπέβαλαν αιτήσεις Α21 μέχρι την 1η Οκτωβρίου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η 77χρονη σταρ της ροκ μουσικής σκηνής Τίνα Τέρνερ, που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις επισκέφτηκε το Λονδίνο για να ανακοινώσει τη νέα της παραγωγή «Τίνα», που αφορά τη ζωή της και όπως είπε απολαμβάνει τη σύνταξή της (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016 έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 για χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους και αγρότες (όλο το άρθρο)

οικονομία

Συντριπτική είναι η σύγκριση των στοιχείων για την έκδοση συντάξεων επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ είπε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΦΚΑΓλιτώνουν τα νέα όρια ηλικίας για συνταξιοδότηση ασφαλισμένοι με διαδοχική ασφάλιση, καθώς μετά τη νέα εγκύκλιο του ΕΦΚΑ μπορούν όσοι είχαν απορριπτική απόφαση να επανέλθουν με νέα αίτηση και να κριθούν με ευνοϊκούς όρους. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Μειώνονται κάτω από τα 62 και τα 67 τα όρια ηλικίας για σύνταξη με διαδοχική ασφάλιση και ξεμπλοκάρει η έκδοση άνω των 50.000 αιτήσεων που είχαν απορριφθεί από το 2013 και μετά. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την Παρασκευή καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα Γ' τριμήνου 2017 στους δικαιούχους που υπέβαλαν αιτήσεις Α21, μέχρι 1η Οκτωβρίου, οι οποίες έχουν ελεγχθεί και πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο μικροσκόπιο των δανειστών αλλά και του Ελεγκτικού Συνεδρίου βρίσκεται τα τελευταία 24ώρα η πορεία των εσόδων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς και ο ρυθμός έκδοσης εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος