οικονομία

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο για την Κυριακή 15 Γενάρη 2017 προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ). . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Με πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνεται η εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα, μέσω νομοσχεδίου που αναμένεται να δοθεί σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο Ναυτιλίας. Ο υπουργός Ναυτιλίας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευαγγελισμού και πορεία προς τη Βουλή διοργανώνει στις 12 το μεσημέρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων (όλο το άρθρο)

πολιτική

Στη Βουλή έφθασαν οι δημοτικοί υπάλληλοι-μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που πραγματοποιούν πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, όπου τοποθέτησαν συμβολικά ένα φέρετρο στο πεζοδρόμιο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑΣε ολιγόλεπτη κατάληψη των εγκαταστάσεων του ραδιοφωνικού σταθμού «Αντέννα Πάτρας 105,3» προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη αντιεξουσιαστικής ομάδας. Τα μέλη της ομάδας χρησιμοποίησαν τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού, προκειμένου να διαβάσουν κείμενο διαμαρτυρίας και να δηλώσουν τη στήριξή τους στην απεργία πείνας, που κάνει, εδώ και περίπου ένα μήνα, Αιγύπτιος πρόσφυγας στο νησί της Λέσβου (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος