οικονομία

Πέτρινα γλυπτά και ανάγλυφα που αναπαριστούν καμήλες σε φυσικό μέγεθος ήρθαν στο φως σε περιοχή της ερήμου, στη βόρεια Σαουδική Αραβία. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

H πρώτη Αραβική Εβδομάδα Μόδας είναι γεγονός. Στα τέλη Μαρτίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Σαουδική Αραβία θα διοργανώσει Εβδομάδα Μόδας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ανατροπή στο ενεργειακό σκηνικό της Ανατολικής Μεσογείου, αποτελεί η συμφωνία ύψους $15 δισεκατομμυρίων, για την πώληση φυσικού αερίου ανάμεσα σε δυο κάποτε (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤTο Eurogrοup συμφώνησε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ισπανού υπουργού Οικονομικών, Λούις ντε Γκίντος για την αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η στάση της ΝΔ είναι «όλα στο φως», για να πρσθέσει: «Δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, θα σταθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθόδευση και στην Ολομέλεια». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Το μείζον είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, οι πολίτες να ξανααποκτήσουν εμπιστοσύνη στους θεσμούς και να υλοποιηθεί μια βασική απαίτηση των πολιτών για διαφάνεια, λογοδοσία και για πλήρη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων» (όλο το άρθρο)

τοπικά

Xωρίς την έγκριση για τη δόση των 5,7 δισ. ευρώ γυρίζει στην Αθήνα το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης καθώς παρά τις ενθαρρυντικές παρατηρήσεις για την πορεία του μεγαλύτερου μέρους των προαπαιτούμενων, το Eurogroup δεν έδωσε το «πράσινο φως», περιμένοντας την ολοκλήρωση των δύο κρίσιμων ζητημάτων: Της έγκρισης από το ΣτΕ του πλάνου για την επένδυση στο Ελληνικό καθώς και την πορεία των ηλεκτ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος