οικονομία

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, καθώς σημειώθηκε μόλις τέσσερις ημέρες μετά την εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό, κι ενώ η ομάδα του μετρούσε τρεις απόντες. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των κλειστών γυμναστηρίων Χάλκης και Πλατυκάμπου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του έργου: «Κατασκευή δαπέδων γυμναστηρίων Χάλκης – Πλατυκάμπου και επισκευές», προϋπολογισμού 150. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε μηνιαίο δελτίο του ΣΕΒ, σημειώνεται ότι η βελτίωση του οικονομικού κλίματος, μέχρι τώρα βασίστηκε κυρίως στην τόνωση της ζήτησης από το εξωτερικό και τονίζεται ότι αν δεν ενισχυθούν οι ιδιωτικές επενδύσεις η ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια θα παραμείνει υποτονική (όλο το άρθρο)

τοπικά

Νέες βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Προμήθεια  χρώματος διαγράμμισης για την συντήρηση του οδικού δικτυού Π. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος