οικονομία

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν την πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, κατά την πρωινή συνάντησή της με τη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Βλασία Παυλοπούλου, η οποία τη συνόδευσε στην επίσκεψή της στην Αρχαία Αγορά. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

blogs

Τι αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα η Μπριζίτ Μακρόν; Μπορεί η σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Μπριζιτ Μακρόν είναι εξαιρετικά δημοφιλής, αλλά καταφέρνει, όταν θέλει, να περνά… απαρατήρητη. Όπως εξομολογείται στους φίλους της, παρακολουθεί θεατρικές παραστάσεις στη Γαλλία, σε αίθουσες γεμάτες κόσμο, χωρίς να της δίνουν την παραμικρή σημασία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ανυποχώρητη στάση που θα κρατήσει στο ζήτημα του κλίματος υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Λίγο πριν. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την αποφασιστικότητα του να μην "υποχωρήσει σε τίποτα από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα", εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, πριν από την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Το σχέδιό του για το νέο προοδευτικό Κίνημα και τις λύσεις διακυβέρνησης που αυτό θα κομίσει στην χώρα ξεδίπλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με αιχμές κατά της απόφασης Τραμπ για την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν υποχωρεί σε τίποτα και εξακολουθεί να στηρίζει τη συμφωνία (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος