οικονομία

Η στάση της Ενωμένης Ευρώπης στα τεκταινόμενα στη Μεσόγειο και ιδιαίτερα στην ανατολική λεκάνη της, όπως ο πόλεμος στη Συρία, το Κυπριακό, η αμφισβήτηση διεθνών συνθηκών πάνω σε θέματα εθνικής κυριαρχίας και αποκλειστικών οικονομικών ζωνών, η ένταση του μεταναστευτικού κ.α. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Εντείνοντας την προκλητική του ρητορική απέναντι στην Ε.Ε. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία «θα σημάνει το τέλος των διαπραγματεύσεων» για την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας από φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο επεξεργασίας βιομηχανικής τομάτας στην περιοχή της Ροδιάς στο δήμο Τυρνάβου. Προκλήθηκαν ζημιές που ανέρχονται σε μερικές χιλιάδες ευρώ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Η ΕΚΤ δεν θα δεχθεί «άδεια κελύφη» υποστήριξε η επικεφαλής του Ενιαίου Μηχανισμού Εποπτείας (SSM), Ντανιέλ Νουί, απευθυνόμενη προς τις βρετανικές τράπεζες, οι οποίες θα επιδιώξουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ενιαία αγορά της Ε.Ε. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σοβαρές ζημίες σημειώθηκαν στο ιστορικό κτίριο – Πιθανόν η φωτιά να προκλήθηκε από εργασίες οξυγονοκόλλησης – Ήταν το πρώτο τζαμί που κτίσθηκε επί ευρωπαϊκού εδάφους, πολύ πριν την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως – Θα επωφεληθεί ο Ερντογάν; Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης το ιστορικό τέμενος Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, στον Έβρο. Η φωτιά ξέσπασε κάτω . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος