οικονομία

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω απλήρωτων χρεών, ανακοίνωσε η UEFA. . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΟΙΜΠΛΕΕπικίνδυνη, ανιστόρητη και νεοαποικιακή αντίληψη, χαρακτήρισε ο Γ. Δραγασάκης, την ακραία- όπως τόνισε- άποψη ότι το χρέος πρέπει να παραμείνει άλυτο για να λειτουργεί ως μοχλός πίεσης για την πραγματοποίηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Την αμοιβαιότητα στο χρέος και τη φορολογική ισότητα στις χώρες της Ευρωζώνης προτάσσει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Ζισκάρ ντ' Εστέν ως μοναδική λύση, για να μην καταλήξει η Ευρώπη «έρμαιο» της θέλησης των άλλων μεγάλων συνόλων. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη για λογαριασμό (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και Οργανισμοί αύξησαν τις εκδόσεις χρέους τους φέτος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, το οποίο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και Οργανισμοί αύξησαν τις εκδόσεις χρέους τους φέτος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, το οποίο θεωρεί την εξέλιξη αυτή ως μία ακόμη ένδειξη ότι οι αγορές ομολόγων προετοιμάζονται για αυξήσεις των επιτοκίων και των κινδύνων. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Τον αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες στο 3ο χιλιόμετρο Γιαννακοχωρίου-Ροδοχωρίου και την εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κίνησης των οχημάτων, αποφάσισε για την Τρίτη και την Τετάρτη, από τις 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, η αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, καθ' όλη τη διάρκεια των έργων και μετά το (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος