οικονομία

Αμετάβλητος παρέμεινε τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από 45 μήνες συνεχούς μείωσης, ο πληθωρισμός, με αποτέλεσμα για το σύνολο του 2016 να εμφανίζεται (όλο το άρθρο)


Ως τις αρχές Δεκεμβρίου θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, το οποίο θα διανεμηθεί φέτος σε μεγαλύτερο εύρος κοινωνικών (όλο το άρθρο)

Στην έκδοση καλυμμένου ομολόγου πρόκειται να προχωρήσει στο επόμενο διάστημα η Eurobank. Στόχος της, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η συγκέντρωση. (όλο το άρθρο)

Την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την ταχύτατη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων (όλο το άρθρο)

Σε καταστροφολογία απέδωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου τα περί υστέρησης εσόδων ύψους 2,9 δισ. ευρώ του προϋπολογισμού. (όλο το άρθρο)

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,502 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το εννεάμηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2017 έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος. (όλο το άρθρο)

Σε συνθήκες φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ζουν πάνω από ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα και κατά μέσο όρο ένας στους τέσσερις στην (όλο το άρθρο)

Σε χαρακτηριστικές περιπτώσεις αυτών που αποκαλούν «στρατηγικούς κακοπληρωτές» που διαθέτουν και σημαντικά εισοδήματα και ικανά περιουσιακά στοιχεία (όλο το άρθρο)

Ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενεργειακοί δρόμοι, οικονομία μαζί με επενδύσεις. Το τρίπτυχο αυτό τα λέει όλα για το. (όλο το άρθρο)

Με δέσμευση του τραπεζικού τους λογαριασμού ή και δέσμευση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου κινδυνεύουν εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες ληξιπρόθεσμων (όλο το άρθρο)

Αξιολόγηση από το μηδέν έρχεται προσεχώς για τις διοικήσεις των δεκαεπτά ΔΕΚΟ και κρατικών επιχειρήσεων που έχουν μεταβιβαστεί στο Υπερταμείο. Το. (όλο το άρθρο)

Περισσότερες εξουσίες προκειμένου να ελέγχει αποτελεσματικότερα τις οικονομίες των χωρών της ευρωζώνης ενδέχεται να αποκτήσει από του χρόνου (όλο το άρθρο)

Τρώει το 40% ενός μέσου μισθού το κόστος ενοικίασης κατοικίας στο Λονδίνο. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών Μελετών, ο μέσος. (όλο το άρθρο)

Η Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες έχει πρόσβαση στις αγορές και βραχυπρόθεσμα η εμπιστοσύνη των επενδυτών μπορεί να είναι μεγάλη και να είναι (όλο το άρθρο)

Την πρόσληψη του Γερούν Ντάισελμπλουμ στη θέση του στρατηγικού συμβούλου ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, ΕSM.  Σύμφωνα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος