οικονομία

Στη μετεξέλιξη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας σε ένα σύγχρονο πιστωτικό ίδρυμα στοχεύει η είσοδος της Lyktos Group με ποσοστό 21,49% (όλο το άρθρο)


Ο οίκος Fitch διατήρησε αμετάβλητο στην κατηγορία των «σκουπιδιών» το αξιόχρεο των κρατικών ομολόγων της Τουρκίας, επικαλούμενος τους πολιτικούς (όλο το άρθρο)

Την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στα 10 κορυφαία νομίσματα έχει φέτος το ευρώ. Και οι ειδικοί εκτιμούν ότι το ράλι αυτό θα συνεχιστεί, καθώς η κούρσα. (όλο το άρθρο)

Προφορική έγκριση για να αρχίσει να κατασκευάζει ένα υπόγειο Hyperloop που θα συνδέει τη Νέα Υόρκη με την Ουάσιγκτον σε μόλις 29 λεπτά έχει λάβει, (όλο το άρθρο)

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την (όλο το άρθρο)

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P αναβάθμισε την προοπτική του ελληνικού αξιόχρεου σε θετική από σταθερή. Ο οίκος επιβεβαίωσε το Β-/Β. (όλο το άρθρο)

«Δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση» σχολίασε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κυβερνητική πηγή τη φημολογούμενη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος